Öneri AMD ile NVİDİA Ekran Kartı karşılaştırması.

Hayır RTX alacak adamın zaten PC başında işi vardır oyunu yoktur.
Oyunu da olucaksa 3090 Tİ alır ama RTX 8000 daha farklı bu serilerden.
Ama bir konuda kesinleşelim.
AMD fiyatı çekiyor sürücü gibi sorunları sorun.
Nvidia ise bir sürücü iki teknoloji için kazık ücret istiyor bence.
AMD sürücü sorununu veya Nvidia biraz fiyat konusunu çözerse kazanır bence piyasayı
Olan bütçesi sınırlı olana oluyor.
Bir kartı alsa sürücüsü fenan rahat ama gücü düşük.
Diğeri güçlü ama sürücüsü sorun cidden ağalar eğlenir bizimle
keşke sadece sürücü olsa ya berbat ötesi görüntü kalitesi, karıncalı ekran, siyah ekran hataları, arkası gelmeyin droplar, dakka başı çöken sürücüler daha saymama gerek var mı

Hatta net olmadıysa şöyle:

1659657819156.png

Quadro işi eskidi he 4x şeklin de kullanıyorlar bazıları galiba dediğim gibi disney değilsen ne farkeder :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olmadı octane örneği verelim:
1659657890045.png

Bu arada Disney+ dan dizi izliyorum. Tam yatağa uzandım keyif yapıcam şak ekran gitti. Ekran geldi driver silinmiş :D

Son düzenleme:
keşke sadece sürücü olsa ya berbat ötesi görüntü kalitesi, karıncalı ekran, siyah ekran hataları, arkası gelmeyin droplar, dakka başı çöken sürücüler daha saymama gerek var mı
tamam
bunlar sürücü kaynaklı sorun.

Neyse kardeş sonuçta alamaycağım :D
Savunmanın da anlamı yok o yüzden .
olan düşük bütçeli adama oluyor hep yüksek bütçeli adama hep rahat
Alırsın kankaaaa ne kadar rx 6500 ?

Asıl curcuna nerede biliyor musunuz. ALT TAB yaptığımda karıncalanma oluyordu çoğu kişi DP kablosundan veya HDMI kablosundan dedi değiştir dedi. Fakat aynı DP kablosunu 3060 da kullanıyorum. Oda ne boydan boya olan karıncanlanma zilion kerede de alt tab yapsam olmuyor :D
Asus rog strix rx 6700xt kullanıyorum hiçbir drop donma karıncalanma yok. Bence bu elektronik işlerinde şansda önemli.

Asus rog strix rx 6700xt kullanıyorum hiçbir drop donma karıncalanma yok. Bence bu elektronik işlerinde şansda önemli.
Monitör kaç hz hocam. Ne oynuyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,351
Üyeler
192,690
Son üye
TolgahanYagzz
Geri