Rx 6500 Xt vs Rx 6600

Hasancio

80+
Reaksiyon skoru
6
4000 TL bandında Rx 6500 Xt almak mı daha mantıklı yoksa 6500 TL bandında Rx 6600 almak mı daha mantıklı? Ayrıca işlemcim i3 10100F Rx 6600 ile herhangi bir sorun yaşarmıyım?

RX 6600 kesinlikle.

İşlemci RX 6600 e darbogaz yapar. Yinede RX 6600 iyidir.
Bu kartı alabilirsiniz.
Diğer forum sitelerinde okuduğumda çok fazla sorun yaratacağını oyun esnasında çok fazla donma yapacağını yazmışlar biraz tedirgin oldum açıkcası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci RX 6600 e darbogaz yapar. Yinede RX 6600 iyidir.
Bu kartı alabilirsiniz.
O yüzden emin olamadım sizce darboğaz yapması çok fazla etkiler mi oyun performansını

Diğer forum sitelerinde okuduğumda çok fazla sorun yaratacağını oyun esnasında çok fazla donma yapacağını yazmışlar biraz tedirgin oldum açıkcası

O yüzden emin olamadım sizce darboğaz yapması çok fazla etkiler mi oyun performansını
Yani sonuç olarak kartının tam performansını alamiyorsun.

Yine de vereceğim fazladan 2500 TL ye değer bir performans alır mıyım peki ve dediğim gibi kasma donma olur mu yoksa sadece performans eksikliği mi olır

Veya işlemciye zararı dokunur mu fazla yük bineceğinden dolayı

Kasma mı? Onu diyen ne de güzel uydurmuş.
X3470 ile RX 6600 XT kullanıyorum bende kasma donma yok kim acaba onu yaşayan??

6600 her türlü 6500xt almaktan iyidir aradaki fiyat farkına da değer bir kart.

Bu arada Rx 6600 fiyatı 6500tl bandında değil. Ben bile sıfırını 5500tl ye satıyorum

6600 alın darboğaz olsa bile ilerde işlemci değişimi yaparsınız

Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim.

Bu arada Rx 6600 fiyatı 6500tl bandında değil. Ben bile sıfırını 5500tl ye satıyorum
İndirimli fiyatı bile en az 5700 civarı oluyor 5500 e hiç bir yerde görmedim ama emin misiniz?

Geri