- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 20,746
Stereochearts?ne ara sovdüm arkadaş ben i kavgada söverim oda günaha girmemek için bi kelime eder dururum arkadaş ortamındada öyle iftirayı o kadar güzel atıyorsunki .
Stereochearts?ne ara sovdüm arkadaş ben i kavgada söverim oda günaha girmemek için bi kelime eder dururum arkadaş ortamındada öyle iftirayı o kadar güzel atıyorsunki .
Küfür günah ama yalan söylemek ve iftira atmak günah değil mi yani şimdine ara sovdüm arkadaş ben i kavgada söverim oda günaha girmemek için bi kelime eder dururum arkadaş ortamındada öyle iftirayı o kadar güzel atıyorsunki .
Kimseyi sevmeme gibi bir durumum yok dostum, sadece kafamın uyuşmadıklarını engelliyorum. Profiline banlandığında F attım seninle başka herhangi bir şekilde iletişimim olmadı. Konularda ne sana cevap verdim, ne küfür ettim ne de başka bir şey yaptım. Sen konuyu açıp benim sana küfür ettiğimi, sürekli seni eleştirip sana karşı çıktığımı yazmışsın. Gta konusunu bile karıştırıp biraz saçmalamışsınabi ben adını öyle sanıyordum şimdi o küfür olayını anlatırsak bu seneki okulda hep beni tahrik ettiler ben tam ana diyom devamını getirmiyorum iftira olayına gelirsek iftira atmadım ben sana ben böyle düşünüyorum dedim sen de beni sevmeyebilirsin benimde bazen saçma hareketlerim vardır çok agresifim ben .
Uçtu yazmadım dostum, mesajda düzenleme yok. Belki supraa yazmıştır onu bilemem bende engelli. Mesajlarımı düzeltip te kendimi haklı göstermeye asla çalışmadım, yanlış yazmışsam onu düzeltmişimdir veyahut görmediğim bir mesajı yazdıysam (örn adam psu tuşum açık ama pc açılmıyo demiştir ben de psu tuşunu aç demişsem yazının üstünü çizerim) üstüni çizerim. Kendimi haklı çıkarmak gibi bir gayem asla olmadı, haklıysam sonuna kadar savunurum haksızsam oturur doğrusunu öğrenirim @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 hocam olsun @DOGANALPASLAN hocam olsun @alpolojix hocam vs. hepsinden bilmediğim konuları öğrenirim. Bilmiyorsam veya emin değilsem onlara sorarım ya da bilgiyi yanında emin olmadığımı belirterek veririm. Tekrardan dediğim gibi, sevmek zorunda değilsin ama yalan söyleyerek iftira atma. Mesaj düzenlediğim veya kendimi haklı çıkarmaya çalıştığım mesajlarımı ss alarak buraya atarsan da sevinirimFFFFFFFFFF uçtu yazmıştın.bazı konularda tavrını beğenmiyorum mesajlarını deeğiştirip kendini haklı gördürtüryorsun.gözümden kaçmadı.
Uzamasın diyorum hocam da yalan söylüyorsunuz kanıtsız bir şekilde ve özür de dilemiyorsunuz. Neyse tamam gerek yok, iyi akşamlarTmm bence uzatmanın manası yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yoksa uzar gider konu.
kanıtsız mı değiştirmissin işte ben o yüzden boş insanlarsınız dedim gta 6 konusu değiştirmissiniz işte.Uzamasın diyorum hocam da yalan söylüyorsunuz kanıtsız bir şekilde ve özür de dilemiyorsunuz. Neyse tamam gerek yok, iyi akşamlar
İki tane mesajım var ve herhangi bir mesajımı düzenlemedim, düzenlendi ibaresi hiçbirinde yok. Buyurun kendiniz bakınkanıtsız mı değiştirmissin işte ben o yüzden boş insanlarsınız dedim gta 6 konusu değiştirmissiniz işte.
forum.donanimarsivi.com