En sevdiğiniz üye vs en sevmediğiniz üye (etiketlemeden)

abi ben adını öyle sanıyordum şimdi o küfür olayını anlatırsak bu seneki okulda hep beni tahrik ettiler ben tam ana diyom devamını getirmiyorum iftira olayına gelirsek iftira atmadım ben sana ben böyle düşünüyorum dedim sen de beni sevmeyebilirsin benimde bazen saçma hareketlerim vardır çok agresifim ben .
Kimseyi sevmeme gibi bir durumum yok dostum, sadece kafamın uyuşmadıklarını engelliyorum. Profiline banlandığında F attım seninle başka herhangi bir şekilde iletişimim olmadı. Konularda ne sana cevap verdim, ne küfür ettim ne de başka bir şey yaptım. Sen konuyu açıp benim sana küfür ettiğimi, sürekli seni eleştirip sana karşı çıktığımı yazmışsın. Gta konusunu bile karıştırıp biraz saçmalamışsın :D. Seni forumda sadece o banlandığın zaman gördüm, başka da görmedim. Sen kendin bana kinlenip iftira atmışsın onu düzeltmek için buradayım ben de. İftira atma amacın olmayabilir, ama kinlenip de yanlış bir şekilde benim adımı bir nevi karalaman hoş değil. Gönül kırmayalım, birbirine yabancı insanlarız şurada ki tanısak bile ayıp denilen bir şey var gerek yok böyle şeylere. Kırdıysam veya beni yanlış anladıysan affola :)

FFFFFFFFFF uçtu yazmıştın.bazı konularda tavrını beğenmiyorum mesajlarını deeğiştirip kendini haklı gördürtüryorsun.gözümden kaçmadı.
Uçtu yazmadım dostum, mesajda düzenleme yok. Belki supraa yazmıştır onu bilemem bende engelli. Mesajlarımı düzeltip te kendimi haklı göstermeye asla çalışmadım, yanlış yazmışsam onu düzeltmişimdir veyahut görmediğim bir mesajı yazdıysam (örn adam psu tuşum açık ama pc açılmıyo demiştir ben de psu tuşunu aç demişsem yazının üstünü çizerim) üstüni çizerim. Kendimi haklı çıkarmak gibi bir gayem asla olmadı, haklıysam sonuna kadar savunurum haksızsam oturur doğrusunu öğrenirim @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 hocam olsun @DOGANALPASLAN hocam olsun @alpolojix hocam vs. hepsinden bilmediğim konuları öğrenirim. Bilmiyorsam veya emin değilsem onlara sorarım ya da bilgiyi yanında emin olmadığımı belirterek veririm. Tekrardan dediğim gibi, sevmek zorunda değilsin ama yalan söyleyerek iftira atma. Mesaj düzenlediğim veya kendimi haklı çıkarmaya çalıştığım mesajlarımı ss alarak buraya atarsan da sevinirim

Tmm bence uzatmanın manası yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yoksa uzar gider konu.
Uzamasın diyorum hocam da yalan söylüyorsunuz kanıtsız bir şekilde ve özür de dilemiyorsunuz. Neyse tamam gerek yok, iyi akşamlar

Uzamasın diyorum hocam da yalan söylüyorsunuz kanıtsız bir şekilde ve özür de dilemiyorsunuz. Neyse tamam gerek yok, iyi akşamlar
kanıtsız mı değiştirmissin işte ben o yüzden boş insanlarsınız dedim gta 6 konusu değiştirmissiniz işte.

kanıtsız mı değiştirmissin işte ben o yüzden boş insanlarsınız dedim gta 6 konusu değiştirmissiniz işte.
İki tane mesajım var ve herhangi bir mesajımı düzenlemedim, düzenlendi ibaresi hiçbirinde yok. Buyurun kendiniz bakın
IMG_20220805_230246.jpg

IMG_20220805_230231.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri