CS GO WAC'ten Ban Yedim.

Bence kendisi hile kullandı linç yememek için söylemiyor :D
Yüksek ihtimalle, hile değilsen %99.9 VAC yemiyorsun zaten, overwatch yiyorsun. Hadi oyunu bilmesek ve eskilerden olmasak yeriz de :D Valocu değiliz bee

bi de utanmadan anlatıyon mu kanka haketmissin bani zaten ne acicaklar

Forum zaten sebepsiz haksız yere ban yiyenlerle dolu.Valve sebepsiz yere ban attığını hiç görmedim duymadım ben ya hile kullanıyorsundur yada hile kullanan biriyle iş birliği içerisindedir. Açıkcası böyle arkadaşlara hiç üzülmüyorum kendi yeteneği becerisi olmadan hile kullanıp karşıdaki insanlaın oyun oynama zevkinin içine ediyorlar sonuç olarak iyi olmuş.

1660046510594.png

cs go yu tam olarak bırakma sebebim hilecilerle dolu olması :D 10 kişiden 5 i net hile kullanıyordu. internet kafeye gidiyordum o ara adam 3 yıl boyunca banlanmadı. her maç hile kullanıyordu gözümün önümde. hile ve hilecilere karşı olan cs goyu bırakır. :D

Pre'nin sorumluluğunu alamıyorsan girmeyecektin.İyi olmuş.

Cs go 250tl olduğunda keşke 500tl olsun diyordum. Halen daha diyorum umarım 500 750tl civarına çıkar banlanan birisi tekrardan alamayacak kıvama gelir veya alırda banlanırım da hesabım gider diyerek hile açmaz.

Cs go 250tl olduğunda keşke 500tl olsun diyordum. Halen daha diyorum umarım 500 750tl civarına çıkar banlanan birisi tekrardan alamayacak kıvama gelir veya alırda banlanırım da hesabım gider diyerek hile açmaz.
online oyunlar kesinlikle bedava ve ucuz olmamalı.
risk almazlar, yeniden satın alamazlar. daha kaliteli bir oyuncu topluluğu olur. herkese adil ve eşit oyun olur. parası olmayan da önce aç karnını doyursun işine gücüne baksın çalışan herkesin parası olur o zaman alsın :D

Süper olmuş, umarım asla açılmaz.

Takımında hile varsa ve sende onu repotrlamazsan sende ban yersin

Geri