Kimlik onaylandı da, adres kaç gündür onay bekliyor.hocam gönder ama onaylanacağını sanmıyorum, kimlik onaylanır adres zaten kolay onaylanıyor 2-3 saate onaylanıyor. kaçıracağınız sanmam.
kurum göndermeniz gerekiyor.
Kimlik onaylandı da, adres kaç gündür onay bekliyor.hocam gönder ama onaylanacağını sanmıyorum, kimlik onaylanır adres zaten kolay onaylanıyor 2-3 saate onaylanıyor. kaçıracağınız sanmam.
kurum göndermeniz gerekiyor.
E devlet üzerinden adres kısmını ss alıp attım. En azından reddetseler de yeniden yüklesem.kurum şeklinde çıkartman lazımdı.
Güncel hocam hala aktif, ödül hesaba geldikten sonra yatırım yapmanız istenecek. Onun içinde 1₺ bile atsanız yeterli. sonrasında kolaylıkla direkt IBAN adresinize çekim emri vereceksiniz.Güncel mi veriyor mu hala pata yatırmaya grk var mı
Adres icin böyle attım dogru mudurGüncel hocam hala aktif, ödül hesaba geldikten sonra yatırım yapmanız istenecek. Onun içinde 1₺ bile atsanız yeterli. sonrasında kolaylıkla direkt IBAN adresinize çekim emri vereceksiniz.
Hocam 15 saat oldu hala onaylanmadı ne zaman onaylanır?kurum için dediysen doğru hocam.
Hocam hesabınız ne kadar sürede onaylandıArkadaşlar ben çektim, çok fazla işlemden dolayı değeri düşmüş şu anda 20 btxn 130tl yapıyor. Çekmek için 1 2 TL yatırdıktan sonra çekebiliyorsunuz.
Hocam 2side 15 saat oldu onaylanmadıAdres 2-3 saat kimlik 12 saat