HANGİSİ AMD Mİ İNTEL Mİ

BARTU00

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
15000
Arkadaşlar merhaba sistem toplamaya karar verdim ama hangi markanın ne özelliği var bilmiyorum oyun odaklı bilgisayar istiyoyorum hangisini tercih etmeliyim .

ben 2 hafta ay önce çok kafa yordum nasıl olsun diye intel nvidia topladım kafam aşırı rahat özellikle yayın yaparken

Dün özelleştirme yaparak aldım

5600x
Sıvı soğutma çift fanlı
Ve bir tane harddisk ekledim
17.800 TL verdim
Hocam o.c yapmayacaksaniz sıvı soğutmaya pek gerek yok bir kule tipi soğutmada yeterdi ama sıvı soğutma istersen orası ayrı. Hayırlı Olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistem 1k zamlanmis, bütçeni aşmassa 5600 şeklinde alıp, gelince hava soğutma ve yeni psu alıp eski psuyu satabilirsin uğraştirici olur ama değer.

Hocam o.c yapmayacaksaniz sıvı soğutmaya pek gerek yok bir kule tipi soğutmada yeterdi ama sıvı soğutma istersen orası ayrı. Hayırlı Olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sistem 1k zamlanmis, bütçeni aşmassa 5600 şeklinde alıp, gelince hava soğutma ve yeni psu alıp eski psuyu satabilirsin uğraştirici olur ama değer.
Almışken hepsi bir arada güzel bir şekilde olsun istedim. Uzun zamandır para biriktirdim tek seferde her şey güzelce olsun. İnşallah daha iyisi her zaman sizin olur

Kesinlikle önermem daha iyileri var.

kardeşim sende bence iade et.
Amd ekran kartlı daha iyileri var biliyorum. Uzun zamandır çoğu sisteme baktım ama beğendiğim işlemci ve ekran kartı bu ve tercihimi bu yönde yaptım. Ne alırsam alayım her zaman daha iyisi ve kötüsü olacak elbet

Amd ekran kartlı daha iyileri var biliyorum. Uzun zamandır çoğu sisteme baktım ama beğendiğim işlemci ve ekran kartı bu ve tercihimi bu yönde yaptım. Ne alırsam alayım her zaman daha iyisi ve kötüsü olacak elbet
sistem genel olarak kötü o yüzden dedim.

Geri