- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk öner sen o zaman ben hiç anlamam bilgisayar toplamadanKesinlikle önermem daha iyileri var.
kardeşim sende bence iade et.
Knk öner sen o zaman ben hiç anlamam bilgisayar toplamadanKesinlikle önermem daha iyileri var.
kardeşim sende bence iade et.
Max bütçe ver ona göre önereyim.Knk öner sen o zaman ben hiç anlamam bilgisayar toplamadan
3070-3070 Ti bulunur bu fiyata.Bulduğum en ucuz yer burası aslında. Diğer sitelerde aynı sistem 22 k ya kadar çıkıyor
monitör dahil olursa 15k dan hesaplarsan 12k dan aşağı olur.Knk sen 15000 k civarında öner peder tam fiyat demedi ben ona derim bu fiyat nasıl diye oda fazla derse haber ederim monitör dahil fln olursa iyi olur
Bunu alArkadaşlar merhaba sistem toplamaya karar verdim ama hangi markanın ne özelliği var bilmiyorum oyun odaklı bilgisayar istiyoyorum hangisini tercih etmeliyim .
Knk Nvidia ekran kartı istiyorumBunu al
![]()
ULTIMA-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 MPK ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
bu da güzel ama rx 6600 sanki daha f/p, onu da tercih edebilirsinhttps://www.gencergaming.com/haqqus...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari knk bu sistemi almayı düşünüyorum nasıl sizce
Fiyat performans olmalı sistem atarsan yardımcı oluruzArkadaşlar merhaba sistem toplamaya karar verdim ama hangi markanın ne özelliği var bilmiyorum oyun odaklı bilgisayar istiyoyorum hangisini tercih etmeliyim .
Knk ben 2-3 ay sonra alcam ne zamanBu kadar beklemiş iken AMD işlemcileri bekle bence hem performans hem yeni nesil olur olmadı eskiler ucuzlar ama dolar ne yapar orası muamma
Arkadaşlar merhaba sistem toplamaya karar verdim ama hangi markanın ne özelliği var bilmiyorum oyun odaklı bilgisayar istiyoyorum hangisini tercih etmeliyim .