G513 Carbon Lightsync RGB GX Blue Switch Mekanik Türkçe Oyuncu Klavyesi
----------------------------VS-----------------------------------------------------
RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE
Hayır çin işi swtichleri var cherry switch ile bir paragraf yazsan kendi klavyene dokunasın gelmez.ben rampage klavye kullanıyom memnunum çin işi switch leri yok hem önemli olan klavye
ben cherry mx blue switch kullanıyom ve memnunum herkese öneririmHayır çin işi swtichleri var cherry switch ile bir paragraf yazsan kendi klavyene dokunasın gelmez.
O klavyede cherry switch yok.ben cherry mx blue switch kullanıyom ve memnunum herkese öneririm
evet var bakabilirsin cherry mx blue switch varO klavyede cherry switch yok.
Rampage blade plus klavyede mi cherry mx switch var güldürme beni.evet var bakabilirsin cherry mx blue switch var
ne switch var benim klavyemde o zamanRampage blade plus klavyede mi cherry mx switch var güldürme beni.
Adını bile duymadığım k blue switchne switch var benim klavyemde o zaman
valla switch benim için önemli değil ben memnunum 60 milyon basım ömrü varAdını bile duymadığım k blue switch
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Content switchmiş outemudan bile kötü
Alıntıyı görüntüle
hyperx alloy fps pro 2ye katlar düz geçer (oyun içinse tabii kiG513 Carbon Lightsync RGB GX Blue Switch Mekanik Türkçe Oyuncu Klavyesi
----------------------------VS-----------------------------------------------------
RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE