Yardım SSL sertifikası çalışmıyor

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,371
Dostlar selam, internet siteme SSL sertifikası entegre ediyorum ancak 1-2 gün geçmesine rağmen hala bir sonuç alamadım. bunun sebebi nedir biliyor musunuz? SSL/TSL menüsünden keyleri de girdim. hostingde de kurulu gözüküyor ancak sitede hala SSL yok. Ayrıca CNAMERECORD sayfasından da işlemleri yaptım. sebebi nedir ?
1660525740202.png

hocam denemek için .ga uzantılı bir domain aldım. ondan kaynaklı mı acaba onu düşünüyorum bende.
donanimsalforum.ga ise evet domainden dolayı olabilir. Araştırdığım zaman aynı zamanda ücretsiz bir hosting kullandığınızı görüyorum InfinityFree hosting kaynaklı bir sorun da olabilir ayrıca.

donanimsalforum.ga ise evet domainden dolayı olabilir. Araştırdığım zaman aynı zamanda ücretsiz bir hosting kullandığınızı görüyorum InfinityFree hosting kaynaklı bir sorun da olabilir ayrıca.
hocam ücretsiz bir şekilde SSL sertifikasını o hosting veriyordu çünkü, araştırdığımda millet bu hosting ve SSL sağlayıcısını kullandığında olduğunu gözlemledim.

Şu ana kadar kullandığım tüm cpanel hostingler ücretsiz ssl sağlamakta. Sitenize link kısmına kendim yazıp girdiğimde ssl gözükmekte.

Şu ana kadar kullandığım tüm cpanel hostingler ücretsiz ssl sağlamakta. Sitenize link kısmına kendim yazıp girdiğimde ssl gözükmekte.
Vallahi hocam anlamadım gitti, hosting ile alakalı olacağını pek sanmıyorum. domain bağlantılı olabilir galiba. siz hangi hosting ve domain servisini kullanıyorsunuz hocam ?

Vallahi hocam anlamadım gitti, hosting ile alakalı olacağını pek sanmıyorum. domain bağlantılı olabilir galiba. siz hangi hosting ve domain servisini kullanıyorsunuz hocam ?
Hostingi reseller olarak venturesten domaini ise guzel hosting ve metunicten sağlıyorum. İsterseniz resellerimde sitenizi açıp ssl denemesi yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce tk domain açtığımda ssl olmuyor ml, ga ve cf domainlerinde ssl oluyordu şimdi tekrar bi denedim artık ml ve ga domainlerinde de ssl çalışmıyor .net için deneme yaptım ve ssl çalıştı buyurun bu da deneme sitesi. https://mamamiyav.net/

Son düzenleme:
Hostingi reseller olarak venturesten domaini ise guzel hosting ve metunicten sağlıyorum. İsterseniz resellerimde sitenizi açıp ssl denemesi yapabilirsiniz.

Daha önce tk domain açtığımda ssl olmuyor ml, ga ve cf domainlerinde ssl oluyordu şimdi tekrar bi denedim artık ml ve ga domainlerinde de ssl çalışmıyor .net için deneme yaptım ve ssl çalıştı buyurun bu da deneme sitesi. https://mamamiyav.net/
.net için ekstra domain mi satın aldınız hocam ? teşekkürler bu arada deneyip ilgi gösterdiğiniz için çok yardımcı oldunuz.

Daha önceden sahip olduğum bir domaindi. :)
hocam dediğiniz domain servisinde .com.tr domaini yıllık 36₺ ne gibi dezavantajı olur?

Daha önceden sahip olduğum bir domaindi. :)
hocam birde bu seo mantığı nasıl oluyor siz sanırım bu site işlerinden anlıyorsunuz, ben siteye seo kurdum ancak bağlantılar falan bozuldu. yani tıkladığımız linklerin adları falan değişti basınca da 404 vermeye başladı mantıken. onun içinde ücretli domain gerekiyormuş sanırım.

hocam dediğiniz domain servisinde .com.tr domaini yıllık 36₺ ne gibi dezavantajı olur?

hocam birde bu seo mantığı nasıl oluyor siz sanırım bu site işlerinden anlıyorsunuz, ben siteye seo kurdum ancak bağlantılar falan bozuldu. yani tıkladığımız linklerin adları falan değişti basınca da 404 vermeye başladı mantıken. onun içinde ücretli domain gerekiyormuş sanırım.
.com.tr sadece ad soyadınızla alabilirsiniz. Onun dışında .com.tr nin dezavantajı sadece .com - .net vb. domainlerinin yanında bilindik kalmaması. (29 Eylül'de .com.tr için belgesiz kayıtlar açılacak deniyor bu daha önce yılbaşında da denmişti fakat ertelendi.)

Urlyi atarmısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,940
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri