Çözüldü✓ Amazon Değişim Rezaleti

Yok yani tedarik ettiği yerden bahsediyordum her neyse iade sürecinde az bekletir 5 6 günde almıştım bende.
Ben zaten iade sürecinde bekledim iadem onaylandı. 11 ağustosta benim sorunum değişim yapılacak ürünün gönderilmemesi. Sürekli her gün hazırlanıyor aşamasında 24 saat içerisinde gönderilir diyip geçiştirmeleri.

Arkadaşlar babanızın şirketi değil boş yere savunmayın. Amazonda zaten yaşayabileceğiniz en büyük sorun bu tarz gecikme sorunudur, bana da bir kez olmuştu madur etmezler içiniz rahat olsun ancak gecikmeye yapabilecek bir şey yok.

Ben zaten iade sürecinde bekledim iadem onaylandı. 11 ağustosta benim sorunum değişim yapılacak ürünün gönderilmemesi. Sürekli hazırlanıyor aşamasında 24 saat içerisinde gönderilir diyip geçiştirmeleri.
Anladım dostum geçmiş olsun umarım çözülür. Amazon genelde böyle bir hata yapmaz depoda bir sorun olmuştur.

Düşük fiyattan iadenizi verecek kadar bireysel bir konu olacağını sanmıyorum adamlar milyon dolarlarla çalışıyorken sizin maksimum 200-300 hadi bilemedin 500 liranızı n'apsın dostum sakin ol biraz
Ben sakinim sadece olumsuz durum yaşayan biri olarak amazonun kusursuz olmadığını kabul etmek gerek. Şikayetvara baktım değişim isteyip 1 haftadır ürünü gonderilmeyen bir sürü kişi var. Bence amazon değişim işini beceremiyor bilseydim ücret iademi ister. İade ettiğim gün aynı fiyattan satın alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar babanızın şirketi değil boş yere savunmayın. Amazonda zaten yaşayabileceğiniz en büyük sorun bu tarz gecikme sorunudur, bana da bir kez olmuştu madur etmezler içiniz rahat olsun ancak gecikmeye yapabilecek bir şey yok.
Bende buna anlam veremiyorum. Kusursuz bir firma gibi davranıyorlar sadece ülkemizdeki diğer rezil firmalardan daha iyi ama kusursuz değil. Beklemedeyim.

Ben sakinim sadece olumsuz durum yaşayan biri olarak amazonun kusursuz olmadığını kabul etmek gerek. Şikayetvara baktım değişim isteyip 1 haftadır ürünü gonderilmeyen bir sürü kişi var. Bence amazon değişim işini beceremiyor bilseydim ücret iademi ister. İade ettiğim gün aynı fiyattan satın alırdım.

Bende buna anlam veremiyorum. Kusursuz bir firma gibi davranıyorlar sadece ülkemizdeki diğer rezil firmalardan daha iyi ama kusursuz değil. Beklemedeyim.
Hocam kusursuz değil ancak çok nadir problem yaşıyorsunuz. Ki zaten böyle bir problem olduğunda memnuniyetiniz açısından çek vs veriyorlar. En iyi firma olduğunu değiştirmiyor böyle küçük şeyler kimsenin sunmadığı ayrıcalıkları ve müşteri hizmetini sunuyorlar.

Hocam kusursuz değil ancak çok nadir problem yaşıyorsunuz. Ki zaten böyle bir problem olduğunda memnuniyetiniz açısından çek vs veriyorlar. En iyi firma olduğunu değiştirmiyor böyle küçük şeyler kimsenin sunmadığı ayrıcalıkları ve müşteri hizmetini sunuyorlar.
Bakalım sorun çözülürse güncellerim.

3 ağustosta amazondan sapphire rx 6600 pulse model ekran kartını satın aldım. Ertesi gün kart teslim edildi siyah ekran sorunu vardı. Müşteri hizmetlerine yazdım. Değişim yapalım fiyatı artsa bile mağdur olmazsınız denildi. 3 gün depoda ürün incelenir iadeniz onaylandıktan sonra değişim ürünü gönderilir denildi kabul ettim. 11 ağustosta iadem onaylandı. Kaç gündür amazon değişim ürününü gönderecek ama göndermiyor. Hergün kac kez temsilciyle görüştüm hazırlanıyor aşamasında 24 saat içerisinde gönderilir vs. hepsi aynı şeyi söylüyor yapabileceğimiz birsey yok depoya müdahale edemiyoruz vb. Bugün az önce yine görüştüm yine aynı bu sefer ekstra olarak üründe tedarik sorunu olmuş 24 saat içinde gönderilecekmiş ürün günlerdir stokta ve satılıyor nasıl tedarik sorunu olabilir. Sallamasyon işler gerçekten günlerdir çok sıkıldım. Amazondan bu yaşadığım olaydan sonra memnun kaldığım söylenemez. Bu süre zarfında kartın fiyatı 200 civarı arttı. Benzer sorunu yaşayan yada çözebilen varsa nasıl çözdüğünü yazarsa sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
teknosadan 1 aydır iade bekliyorum,sanırım kazık atacaklar.

Ben ses kartım için iade talebi oluşturmuştum, ürünü istemeden iadesini gerçekleştirdiler. Amazon'dan yaşayabileceğiniz tek sorun gecikme sorunu olabilir. İçiniz rahat olsun, mağdur edeceklerini sanmıyorum. Ürün aynen elinize teslim edilir.

Değişim iade yasal süresi 14 gün sen daha 4 gün olmuş burada ağlıyorsun araya haftasonu girdi iş günü bile sayılmıyor yani senin değişimin daha 1 gün olmuş
Üslubunu doğru takın senin yaşıtın yok burada. Değişim iade yasal süresi 14 gün dediğin tüketici için 14 gün iade hakkın oluyor. Genel toplama bakarsak arızalı ürün gönderdikleri için 11 gündür kartsız durumdayım. 4 gündür iade onaylanmasına rağmen göndermiyorlar. Bu da gayet yeterli bir süre. Şimdi gidip az ötede kendin ağlayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,904
Üyeler
184,074
Son üye
shamimamedov0
Geri