Yağız_yararr
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
iPhone 13 almak istiyorum 2 3 hafta içerisinde sizce zam ya da indirim gelir mi Apple'ın kendi sitesine?
Yeni gelecek iphone lar zamlı şekilde gelecek diye biliyorum mevcut 13 lerde dolar çok yükselmediği takdirde sabit kalıriPhone 13 almak istiyorum 2 3 hafta içerisinde sizce zam ya da indirim gelir mi Apple'ın kendi sitesine?
o zaman en yakın zamanda almak mantıklı mıdır hocamİndirim mi o da ne?
Sayın büyüklerimiz (!) faizi düşürdükleri için kur artacaktır. Zam gelecektir.
tcde ne alırsan yarına göre kardasin düne göre zarardasino zaman en yakın zamanda almak mantıklı mıdır hocam
bencede(!)İndirim gelmez de...
İphone fiyatları çok uygun zaten, bence zam gelmeli (!)![]()
Düşer miİphone 14 çıkacağı için düşer ama kur artacağı için artar böylece sabit bir fiyatta kalacaktır ama kur attığı için atıyorum 1000 dolara değil 700 dolara almış olursun diye düşünüyorum
Evet kardeşim illa alacağım diyorsan bence çok bekleme. Ama diyorsan yeni çıkacak olan iPhone'dan satın almak istiyorum o zaman bir 5-6 bin lira daha biriktirmeye bak.o zaman en yakın zamanda almak mantıklı mıdır hocam
Aslında tl olarak fiyatı artmış olsada kurun hızlı yükselişi ile dolar olarak fiyatı düşmüş olduDüşer mi
iPhone 12 çıktığında 11'in fiyatı düştü mü? 11 şuan 13-14 bin lira...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet kardeşim illa alacağım diyorsan bence çok bekleme. Ama diyorsan yeni çıkacak olan iPhone'dan satın almak istiyorum o zaman bir 5-6 bin lira daha biriktirmeye bak.
Dolar olarak düşüp çıkması bizi ilgilendirmiyor. Artsa da düşse de bize giriyor.Aslında TL olarak fiyatı artmış olsada kurun hızlı yükselişi ile dolar olarak fiyatı düşmüş oldu