- Reaksiyon skoru
- 140
Merhaba pubg oynuyorum ve sona kaldığımda heycandan elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ve kalbim çok hızlı atıyor buna nasıl engel olabilirim
HeycanlanmaMerhaba PUBG oynuyorum ve sona kaldığımda heycandan elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ve kalbim çok hızlı atıyor buna nasıl engel olabilirim
Kökten çözüm eyw xdHeycanlanma
Bu bir oyun ve kaybetsene kazansanda hiç bir şey degismicekMerhaba PUBG oynuyorum ve sona kaldığımda heycandan elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ve kalbim çok hızlı atıyor buna nasıl engel olabilirim
Biliyorum kaybedicem diyede üzülmüyorum sadece gereksiz heyecanlanıyorumBu bir oyun ve kaybetsene kazansanda hiç bir şey degismicek
pubg'nin mobil olan versiyonunu mu oynuyosun orijinal olanını mı? mobil olanını oynuyorsan bir ara gel birlikte 3-5 maç atalım.Merhaba PUBG oynuyorum ve sona kaldığımda heycandan elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ve kalbim çok hızlı atıyor buna nasıl engel olabilirim
Bol bol girin ölün çıkn, girin ölün çıkın oyun bu sonuçta ama ister istemez herkes de var yani tek sen değilsinMerhaba PUBG oynuyorum ve sona kaldığımda heycandan elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ve kalbim çok hızlı atıyor buna nasıl engel olabilirim
Forumda sadece Pc sorucak değilim ya o an o sorunum vardı ve sağlık bölümünden konuyu açtım forumu kullanmayı bilmiyorum ama varsa filtreleme seçeneği filtreleyebilirsin veya beğenmediğin konu sahiplerini engelleyebilirsinSon zamanlarda açılan konulardan memnun değilim. Saçma ve boş konunun açılması forum kalitesini düşürür. Konular açılmadan önce onaylanması gerekiyor zannımca @Mehmet Yılmaz.