Google play store indirme sorunu

Dippy

80+
Reaksiyon skoru
75
Mobil veriden uygulama indirmeye çalışıyorum ancak ekrana bu çıkıyor tamam deyince indiriyor gibi yapıyor ancak yüklenmiyor ne yapabilirim
IMG_20220821_132858.jpg

indirdikten sonra yüklemiyorsa tel destek vermiyordur belki. yada buga girmiştir yada tel de hafıza yeterli değildir

Herhangi bir ağ üzerinden'i seç

indirdikten sonra yüklemiyorsa tel destek vermiyordur belki. yada buga girmiştir yada tel de hafıza yeterli değildir
Ne alakası var

Mobil veriden uygulama indirmeye çalışıyorum ancak ekrana bu çıkıyor tamam deyince indiriyor gibi yapıyor ancak yüklenmiyor ne yapabilirim Alıntıyı görüntüle
Sana dediği şu "Mobil verin az ise ücret alınabilir veya internetin bitebilir" diyor kısaca kablosuz bağlantı seç

Ne alakası var

Sana dediği şu "Mobil verin az ise ücret alınabilir veya internetin bitebilir" diyor kısaca kablosuz bağlantı seç
Kablosuz bağlantı seçeneğini seçince bekliyorda takılı kalıyor yeterince internetim var

Ne alakası var

ne yani şimdi kablosuz interneti yokken kablosuz mu seçmiş. zaten tamama bastım diyor

Geri