Herkes anısı olan şarkıları atsın !

2mApoo

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,075

Dahası var ama burada paylaşamam. Bana özellll

Öyle hüzünlü bir anısı yok ama küçüklüğümden beri dinlediğim parçalardan en özeli. Hayatımda ezberlediğim ilk şarkı da budur. 3-4 yaşında falandım neredeyse tamamen ezbere biliyordum bunu.

Tabii o zamanlar şarkının klibini hafif bir gerginlikle izliyordum. maNga'nın maskotu SPA'dan tırsıyordum biraz. Ayrıca animasyon bir klibe sahip olması da o zamanlar benim için garip ve biraz korkunç geliyordu.

Bu. Çaldığı malum sahne bayağı etkilemişti beni. Oyun Telltale'in Walking Dead'i bu arada.

Öyle hüzünlü bir anısı yok ama küçüklüğümden beri dinlediğim parçalardan en özeli. Hayatımda ezberlediğim ilk şarkı da budur. 3-4 yaşında falandım neredeyse tamamen ezbere biliyordum bunu.

Tabii o zamanlar şarkının klibini hafif bir gerginlikle izliyordum. maNga'nın maskotu SPA'dan tırsıyordum biraz. Ayrıca animasyon bir klibe sahip olması da o zamanlar benim için garip ve biraz korkunç geliyordu.

Knk dediklerini okuyunca aynı duygularıda bu şarkıda yaşadığımı hatırladım. Dediğin gibi animasyondaki ufak elemandan aşırı korkardım. PC nin üstünde akşam eve geldikten sonra dinlerdim :D Ama en fazla 5-6 yaşındaydım o aralar. Hayal mayal hala aklımda :D

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ortaokulda serviste son ses dinlediğim şarkılardan biri ...

Geri