🔥İndirim 🔥Redragon Klavye İndirimleri🔥

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
İNVENTUS yine güzelliğini yaptı arkadaşlar. 2 Tane RED 1 tane BLUE Switch Klavye paylaşıyorum.

Redragon K568 RGB Dark Avenger Red Switch 622 TL

Redragon K582R Rainbow SURARA Red Switch 717 TL

Redragon K568R Rainbow Dark Avenger Blue Switch 516 TL

K568 RGB Red Switch biterse diye K568R Rainbow Red Switch Modelinide paylaşıyorum. Alacak olanlar ilk önce RGB olan modeli alın.

İNVENTUS yine güzelliğini yaptı arkadaşlar. 2 Tane RED 1 tane BLUE Switch Klavye paylaşıyorum.

K568 RGB Red Switch biterse diye K568R Rainbow Red Switch Modelinide paylaşıyorum. Alacak olanlar ilk önce RGB olan modeli alın.
Sağlam markadır,ürünler de iyi. Hepsi alınabilir ürünler güzel yakalamışsınız hocam :)

Klavyem var ama numpad tuşlu bunu alasımda var bak şimdi ya :(

Zaten bu aralarda satıyordu inventus bence indirim yok.
Ne zamandır girmiyorsun inventusa. Ben hergün en az 4 kere falan bakıyorum. En son klavye stoğu geldiğinde zaten yine paylaşmıştım. Bu ürünler buraya bugün koyuldu.

Ne zamandır girmiyorsun inventusa. Ben hergün en az 4 kere falan bakıyorum. En son klavye stoğu geldiğinde zaten yine paylaşmıştım. Bu ürünler buraya bugün koyuldu.
Hocam 300 civarında satılan bir model vardı o hangisiydi? İlk linktekinr benzer tasarımdaydı.

klavyelerin hepsini kullandım aşırı iyiler

Hocam 300 civarında satılan bir model vardı o hangisiydi? İlk linktekinr benzer tasarımdaydı.
En son paylaştığım konuda o fiyatlara satıldı sanırım blue modeli 300 küsürdü 568R blue olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,290
Üyeler
188,227
Son üye
ereny0
Geri