Zaten sana öneri yapmadık mıOyun oynamak için kullanacağım 25 e yakın değilde 22 23 olsa daha iyi olabilir, ekran boyutu 15.6 dan büyük olan modeller varsa bakabilirim bulunamazsa 15.6 da kabulüm olacaktır
Bu bütçeye alınabilecek bir laptop değil bence. T7 v20.4'e bakılmalı. Zaten çok fazla seçenek yok bu fiyatlara.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aaaaa linke gitmiyo
Ya baktım da konu felan açılmış FPS yarıya düştü diye bir de çok fazla kötüleyen yorum var cok kararsız kaldım güzel bilgisayar ama bi geri adım attırdı gelen yorumlarZaten sana öneri yapmadık mıT7 v20.4 ten vazgeçtin mi?
Zaten çok fazla seçenek yok bu bütçeye en performanslısı bu cihaz. Başka MAX-P cihaz yok diye biliyorum bu fiyata.![]()
Tulpar T7 V20.4 17,3" Oyun Bilgisayarı
Tulpar T7 V20.4 17,3" Gaming Laptop, yeni 11. Nesil Intel Tiger Lake Core i7-11800H işlemcisiyle oyun performansını maksimum düzeye çıkarıyor!www.monsternotebook.com.tr
Hocam cihazda bir sorun yok kullanan bir kişiyi tanıyorum fakat bu forumda üyeliği yok boşverin şimdi hangi forumda olduğunu. Yoksa onu taglerdim o anlatırdı size. Cihazdan gayet memnun kendisi 70-78 derece sıcaklıkla oyunlarını oynuyor (Turbo fan ve soğutucu taviyesi ile). 14 gün içinde memnun olmazsınız şartsız iade yapabiliyorsunuz. 130W veren başka bir cihaz yok şu an bu fiyata sizin tercihiniz tabi ben bir şey diyemem.Ya baktım da konu felan açılmış FPS yarıya düştü diye bir de çok fazla kötüleyen yorum var cok kararsız kaldım güzel bilgisayar ama bi geri adım attırdı gelen yorumlar
arkadaşınıza sorabilir misiniz günlük kullanımda fanları ses yapıyor mu, ya birde FPS testlerine baktım çok bir fark göremedim yanlış videolara mı baktım acabaZaten çok fazla seçenek yok bu bütçeye en performanslısı bu cihaz. Başka MAX-P cihaz yok diye biliyorum bu fiyata.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam cihazda bir sorun yok kullanan bir kişiyi tanıyorum fakat bu forumda üyeliği yok boşverin şimdi hangi forumda olduğunu. Yoksa onu taglerdim o anlatırdı size. Cihazdan gayet memnun kendisi 70-78 derece sıcaklıkla oyunlarını oynuyor (Turbo fan ve soğutucu taviyesi ile). 14 gün içinde memnun olmazsınız şartsız iade yapabiliyorsunuz. 130W veren başka bir cihaz yok şu an bu fiyata sizin tercihiniz tabi ben bir şey diyemem.
Evet fanları ses yapıyor. Turbo fan modu gayet güçlü çalışıyor fakat rahatsız edecek kadar değil. Kulaklıkla duymuyorsunuz bile o kadar.arkadaşınıza sorabilir misiniz günlük kullanımda fanları ses yapıyor mu, ya birde FPS testlerine baktım çok bir fark göremedim yanlış videolara mı baktım acaba
Yok oyun içi mutlaka ses yapacaktır laptop sonuçta sadece gündelik kullanım video izlerken dışarı da kütüphaneye götürdüğüm gibi bahsediyorum oyun oynamadanEvet fanları ses yapıyor. Turbo fan modu gayet güçlü çalışıyor fakat rahatsız edecek kadar değil. Kulaklıkla duymuyorsunuz bile o kadar.
Hocam Control Center'da Ofis modunu açarsanız cihaz gayet sessiz bir şekilde çalışıyor. Yani gündelik kullanımda fan sesi yapmayacaktır bu mod ile kullanırsanız.Yok oyun içi mutlaka ses yapacaktır laptop sonuçta sadece gündelik kullanım video izlerken dışarı da kütüphaneye götürdüğüm gibi bahsediyorum oyun oynamadan
O zaman tamamdır birde mağaza da da aynı indirim oluyor mu sepette ki gibi web sitesindeHocam Control Center'da Ofis modunu açarsanız cihaz gayet sessiz bir şekilde çalışıyor. Yani gündelik kullanımda fan sesi yapmayacaktır bu mod ile kullanırsanız.