IOS TR iphone 11 veya YD 12

DarKDaySs

80+
Reaksiyon skoru
4
ayın başıyla beraber 12k param olucak telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum tr cihazı olarak 11 alabiliyorum yd düşündüm ama pasoportum yok ne yapmamı önerirsiniz

Öğrenciysen pasaport 200-250 lira falandı. Ancak kayıt yaptırabilmek için yurt dışına çıkıp tekrardan ülkeye giriş yapman gerek. Gürcistana falan çıkmak yeterlidir belki.

Kredi kartı varsa yada tanıdık biri yakınlarınızdan kullaniyorsa nakit avans çekip üzerine koyup ikinci el garantili temiz TR 12 de alabilirsiniz

ne yapalım kral ne önerirsin kumar oynayalım mı
11 ile 12 arasında ciddi farklar var. 12 kullanıp eline 11 alınca çok kaba hissediyorsun. Bende iyi ki TR 11 yerine YD 12 almışım diyorum.

11 ile 12 arasında ciddi farklar var. 12 kullanıp eline 11 alınca çok kaba hissediyorsun. Bende iyi ki TR 11 yerine YD 12 almışım diyorum.
farklar var biliyorum ama biri tr biri yd yani kullanandan tavsiye almak gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

almamı önerirsen onu araştırıcam

Diyelim arkadaş YD 12 yi aldı ve evdeki kullanmadığı bir eski telefonun imeisini attırdı bu işlem sonucu bir sıkıntı yaşanıyor mu

Diyelim arkadaş YD 12 yi aldı ve evdeki kullanmadığı bir eski telefonun imeisini attırdı bu işlem sonucu bir sıkıntı yaşanıyor mu
İphone cihaza IMEI atılmıyor.

farklar var biliyorum ama biri tr biri yd yani kullanandan tavsiye almak gerek

almamı önerirsen onu araştırıcam
Dediğim gibi TR 11 alacağıma YD 12 alırım.

iphone lara başka telin imeisi atılmıyor

İphone cihaza IMEI atılmıyor.

Dediğim gibi TR 11 alacağıma YD 12 alırım.
sen kaç aydır kullanıyorsun 12 yi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,929
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri