öğrenciyimÖğrenciysen pasaport 200-250 lira falandı. Ancak kayıt yaptırabilmek için yurt dışına çıkıp tekrardan ülkeye giriş yapman gerek. Gürcistana falan çıkmak yeterlidir belki.
yani pasoport yok geçici uzatma ile kullanılabilir diye düşünüyorum ama oda biticek diyorlayd 12 daha mantıklı gibi ama uğraşmak istemiyorsanız tr11 alabilirsiniz
Forumdakilerin bitecek demesi ile bitmiyor. Devlet açıklama yapmadı.yani pasoport yok geçici uzatma ile kullanılabilir diye düşünüyorum ama oda biticek diyorla
ne yapalım kral ne önerirsin kumar oynayalım mıForumdakilerin bitecek demesi ile bitmiyor. Devlet açıklama yapmadı.
11 ile 12 arasında ciddi farklar var. 12 kullanıp eline 11 alınca çok kaba hissediyorsun. Bende iyi ki TR 11 yerine YD 12 almışım diyorum.ne yapalım kral ne önerirsin kumar oynayalım mı
farklar var biliyorum ama biri tr biri yd yani kullanandan tavsiye almak gerek11 ile 12 arasında ciddi farklar var. 12 kullanıp eline 11 alınca çok kaba hissediyorsun. Bende iyi ki TR 11 yerine YD 12 almışım diyorum.
almamı önerirsen onu araştırıcam11 ile 12 arasında ciddi farklar var. 12 kullanıp eline 11 alınca çok kaba hissediyorsun. Bende iyi ki TR 11 yerine YD 12 almışım diyorum.
İphone cihaza IMEI atılmıyor.Diyelim arkadaş YD 12 yi aldı ve evdeki kullanmadığı bir eski telefonun imeisini attırdı bu işlem sonucu bir sıkıntı yaşanıyor mu
Dediğim gibi TR 11 alacağıma YD 12 alırım.farklar var biliyorum ama biri tr biri yd yani kullanandan tavsiye almak gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
almamı önerirsen onu araştırıcam
iphone lara başka telin imeisi atılmıyorDiyelim arkadaş YD 12 yi aldı ve evdeki kullanmadığı bir eski telefonun imeisini attırdı bu işlem sonucu bir sıkıntı yaşanıyor mu
sen kaç aydır kullanıyorsun 12 yiİphone cihaza IMEI atılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğim gibi TR 11 alacağıma YD 12 alırım.