acer nitro 5 eksileri ve artıları

Thermal

80+
Reaksiyon skoru
7
burdaki arkadaşların güzel önerileri sağ olsun bu bilgisayarı aldım
dell g15 se almaktan vaz geçtim aşırı ısınıyordu bu modeli almamı söylediler
sorum şu arkadaşlar laptop gelince ekstra bir şey yapmalı mıyım eksileri artıları nedir kullananlar varsa deneyimlerini söylerse sevinirim

Gayet yeterli ve iyi donanımlara sahip bir cihaz seçmişsiniz fiyatına göre. Soğutma performansı iyidir. Kasa kalitesi iyi denebilecek seviyededir. Genel kalitesi de iyidir. Oyunları orta-yüksek grafiklerde akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Yazılım için işlemci biraz zayıf kalmış gibi ancak işinizi görecektir.

en garip olan şeyse hocam rtx 3050 gibi bir ekran kartına sadece 4gb vram koymaları
RTX 3060'da bile 6 GB var hocam, NVIDIA neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum ne yalan söyleyeyim.

Gayet yeterli ve iyi donanımlara sahip bir cihaz seçmişsiniz fiyatına göre. Soğutma performansı iyidir. Kasa kalitesi iyi denebilecek seviyededir. Genel kalitesi de iyidir. Oyunları orta-yüksek grafiklerde akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz. Yazılım için işlemci biraz zayıf kalmış gibi ancak işinizi görecektir.
oyun-ödev karışık olacak ya zaten aşırı sistem isteyen oyunlar oynanmaz sistemi en fazla zorlayacak şey apex legends ya da warzone olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RTX 3060'da bile 6 GB var hocam, NVIDIA neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum ne yalan söyleyeyim.
hocam 3050 ye 6gb vram koysa 1650 olanların yüzüne bakılmayacağı için bence

laptoplar zaten hep ısınıyor ama biraz markaya bağlı oluyor 80 derece iyi bir değer benim için ki buralar da akşamları soğuk oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birde hocam sıfır kapalı kutu geldikten sonra direkt macun değiştirmeme gerek var mı
Bende akşamları 80 derce gündüz 87-90 civarı

Ram ssd update işlemleri serviste zorunlu garanti dışı kalıyor yoksa .Parçaları sen alıp gönderebilirsin takmaları için veya onlarda takıyormuş fiyat bilniyorum.Bakım yapıyorlar ama kargo işi birde açıp kapama orda ters bi teknisyen iş yaparsa ne olur bilemem.Servise kargoyla gönderip bilgilendirmek istiyen birisi varsa güzel olur.Bende parçaları yükselticemde istanbula günü birlik gidip halletmeyi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri