28000 TL laptop önerisi

Ülkenin durumu bu hocam, ne yapayım 28000TL bütçeye Max-Q cihazlar mı önereyim ne istiyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

T7 v20.5'e de bakabilirsin ama dediklerimi bi oku ona göre :).
Önerilerine lafım yok dostum ben içerik sahibini eleştirdim.

Hocam Monster cihazlarda 3 mod var Ofis Modu,Oyun Modu ve Turbo Modu. Turbo modu en yüksek güç seviyesini veriyor cihazda. T7 v20.5'te Turbo modu yok. Monster teknik serviste bir şey söylemiyor bu konu ile ilgili. Control Center'ı ne zaman güncellenir koyarlar mı bilemiyorum ne yalan söyleyeyim. O yüzden şüpheli yaklaşıyorum cihaza.
O zaman msiden daha iyi. Belki satıp monster 20.4 alırım bilemem.

Önerilerine lafım yok dostum ben içerik sahibini eleştirdim.
Burası Forum hocam, insanlara yardımcı olmak için buradayız. İnsanları boş boşa yargılanamanıza gerek yok. Her insan bu bütçesine göre en performanslı cihazı almak ister.

O zaman msiden daha iyi. Belki satıp monster 20.4 alırım bilemem.
AMD kartlarla bilgim veya ilgim yok pek hocam. Ama sizin cihazınızda gayet iyi, ben pek tercih etmiyorum AMD ekran kartlı cihazları önermek. Senin cihazında gözlemlediğime göre işlemciden güç alıp dağıtıyor cihaza.

Burası Forum hocam, insanlara yardımcı olmak için buradayız. İnsanları boş boşa yargılanamanıza gerek yok. Her insan bu bütçesine göre en performanslı cihazı almak ister.
Aynen öyle hocam konu içeriği belli zaten.

AMD kartlarla bilgim veya ilgim yok pek hocam. Ama sizin cihazınızda gayet iyi, ben pek tercih etmiyorum AMD ekran kartlı cihazları önermek. Senin cihazında gözlemlediğime göre işlemciden güç alıp dağıtıyor cihaza.
Ekran kartının 140w olması beni monstera yakınlaştırıyor. Birkaç arkadaşda 5800H işlemcisinin 11800Hdan kötü olduğunu söyledi çevremden. Hem daha 1ay ıullandım yüksek fiyata satar monster alır yoluma bakarım belki

Ekran kartının 140w olması beni monstera yakınlaştırıyor. Birkaç arkadaşda 5800H işlemcisinin 11800Hdan kötü olduğunu söyledi çevremden. Hem daha 1ay ıullandım yüksek fiyata satar monster alır yoluma bakarım belki
T7 v20.4'te 130W var hocam. Power limitte 5800H daha öne geçiyor fakat iş limit kalkınca 11800H daha önce geçiyor. Jarrod's Tech buna göre tercih yapmamız gerektiğini söylemiş.

Bende Monster almayı düşünüyordum zaten ondan sordum fakat bir arkadaşım sorun yaşamış ama satış sonrası hizmetleri gayet iyi ilgileniyorlarmış.

T7 v20.4'te 130W var hocam. Power limitte 5800H daha öne geçiyor fakat iş limit kalkınca 11800H daha önce geçiyor. Jarrod's Tech buna göre tercih yapmamız gerektiğini söylemiş.
Keşke monster alsaydık o zaman. Benim ekran kartı 80w mı 100w mı daha onu bile bilmiyorum. Msi forumuna soruyorum 100, burda soruyorum 80.

Bende Monster almayo düşünüyordum zaten ondan sordum fakat bir arkadaşım sorun yaşamış ama satış sonrası hizmetleri gayet iyi ilgileniyorlarmış.
Abra dediğimiz dandik Clevo kasalar sıkıntı yaratıyor hocam fakat iş TongFang kasalara gelince böyle bir problem bulunmuyor. Satın alırken Monster teknik servisini bir arayın çünkü sanırsam iade ile ilgili yeni bir düzenleme gelmiş. Onlara sorun sizin iade politkanız hala geçerli olacak mı diye. Eğer memnun olmazsanız nedensiz şartsız 15 gün içinde iadesini yapabiliyorsunuz cihazın.

Keşke monster alsaydık o zaman. Benim ekran kartı 80w mı 100w mı daha onu bile bilmiyorum. Msi forumuna soruyorum 100, burda soruyorum 80.
Oyun içinde I7 11800H seçmemizi söylemiş tekrardan Jarrod's Tech.

Abra dediğimiz dandik Clevo kasalar sıkıntı yaratıyor hocam fakat iş TongFang kasalara gelince böyle bir problem bulunmuyor. Satın alırken Monster teknik servisini bir arayın çünkü sanırsam iade ile ilgili yeni bir düzenleme gelmiş. Onlara sorun sizin iade politkanız hala geçerli olacak mı diye. Eğer memnun olmazsanız nedensiz şartsız 15 gün içinde iadesini yapabiliyorsunuz cihazın.
Tulpar v20.4 kasası işlenmiş plastik olması lazım biraz sıkıntı çıkarmaz mı hocam?

Bro hangi Bilgisayarı almayı düşünsem altında bir sorun çıkıyor bu forumun bir amacı var diye biliyorum cevap vermek istemiyorsan tıklama bile?
Cevabını çok mantıklı buldum seni şu ben uğraşamam birisi bana sistem toplasıncılardan sandım görüşmek üzere iyi forumlar.

Oyun içinde I7 11800H seçmemizi söylemiş tekrardan Jarrod's Tech.
Ben direk 19kya bulunca yapıştırdım. Anladım ki acele etmişim.

Geri