Neler Yeni

28000 TL laptop önerisi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Tulparların kasası işlenmiş plastik olması lazım biraz sıkıntı çıkarmaz mı hocam?
Tulpar T7 v20.4 den bahsediyorsan hocam sıcaklık kısmında bir sorun yok cihazın. Ben T5 v20.3 versiyonunu kullanıyorum. Neredeyse aynılar sadece kasa biraz daha büyük ve T7 v20.4 ün soğutması daha iyi. Soğutucu ile birlikte kullanıyorum oda gerçekten sıcak değerlerim şu şekilde. İşlemci 74-82 GPU 74-79 derecelerinde geziyor hep. Siz de soğutucu takviyesi ile kullanırsanız değerleriniz daha çok aşağıya düşecektir.
Burada soğutucusuz değerleri bulunmakta. Hatırlatıyım A15 incelemesi yapan forumda bir arkadaş vardı onun işlemci sıcaklıkları 87-92 arasında geziniyordu. Bu dereceler gayet iyi bu cihaz için. Fakat A15'inde DDR5 ve yeni nesil işlemci avantajı var buna göre seçim yapmak lazım. I7 11800H DDR4'te kaldı DDR5 desteği yok işlemcinin.

memte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Tulpar T7 v20.4 den bahsediyorsan hocam sıcaklık kısmında bir sorun yok cihazın. Ben T5 v20.3 versiyonunu kullanıyorum. Neredeyse aynılar sadece kasa biraz daha büyük ve T7 v20.4 ün soğutması daha iyi. Soğutucu ile birlikte kullanıyorum oda gerçekten sıcak değerlerim şu şekilde. İşlemci 74-82 GPU 74-79 derecelerinde geziyor hep. Siz de soğutucu takviyesi ile kullanırsanız değerleriniz daha çok aşağıya düşecektir.
Burada soğutucusuz değerleri bulunmakta. Hatırlatıyım A15 incelemesi yapan forumda bir arkadaş vardı onun işlemci sıcaklıkları 87-92 arasında geziniyordu. Bu dereceler gayet iyi bu cihaz için.
Teşekkürler hocam yorduysam kusura bakma iyi günler.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

dalpirin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Alperen Dal
28000 TL bütçem var fakat hangi laptop’u tercih edeceğimi bulamadım. İş ve oyun için bir laptop istiyorum. İyi performans benim için önemli bir husus. Yardımcı olursanız sevinirim.
https://www.vatanbilgisayar.com/ace...gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3060-6gb-freedos.html MUX switchli ve intel core i5-12500H işlemcil bu cihaz performans olarak aynı fiyat bandında çoğu cihazdan iyi 2k daha bütçenizi artırabilirseniz i7-12700H'lı versiyonuda mevcut.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

memte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Rica ederim hocam ne demek, bir sorunuz olursa tekrardan yazabilirsiniz elimden geldikçe cevaplarım.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama bazı arkadaşlarim 5-6 ay sonra servise kesin gider vs. dediler acaba monster'dan başka laptop önerebilirmisin. Aslında asus tuf'a da iyi gözle bakiyordum fakat isinma sorunlari varmiş ondada.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama bazı arkadaşlarim 5-6 ay sonra servise kesin gider vs. dediler acaba monster'dan başka laptop önerebilirmisin. Aslında asus tuf'a da iyi gözle bakiyordum fakat isinma sorunlari varmiş ondada.
Merhaba yeni konu açın size bir kaç model önereyim. T7 V20.4'te ısınma sorunu yok ve TongFang kasa.

memte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Merhaba yeni konu açın size bir kaç model önereyim. T7 V20.4'te ısınma sorunu yok ve TongFang kasa.
Evet ısınma sorunu yok fakat kullanıcı deneyimlerine bakarsam adamlar bi kaç ay sonra servise gönderiyor ve bu durum açikcasi beni korkutuyor monster'dan.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Evet ısınma sorunu yok fakat kullanıcı deneyimlerine bakarsam adamlar bi kaç ay sonra servise gönderiyor ve bu durum açikcasi beni korkutuyor monster'dan.
Abra Modeller kronik sorunlu çünkü sizce de servise gitmeleri normal değil mi?

memte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Abra Modeller kronik sorunlu çünkü sizce de servise gitmeleri normal değil mi?
Tulpardada yaşayanlar varmış bilemedim ya. Birkaç ay sonra bozulduktan sonra benim işime yaramaz ki.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Tulpardada yaşayanlar varmış bilemedim ya. Birkaç ay sonra bozulduktan sonra benim işime yaramaz ki.
Cihazda sadece oyun mu oynanacak? Ek olarak bir kaç ay sonra bozulan bir cihaz olsaydı kesinlikle önermezdim. :)

memte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Cihazda sadece oyun mu oynanacak? Ek olarak bir kaç ay sonra bozulan bir cihaz olsaydı kesinlikle önermezdim. :)
Gerçi haklısın fakat işte sorun yaşayanlar olunca biraz fikrim değişiyor gibi oluo bakıcam hocam yinede farklı önerilerin olursa söylersen sevinirim.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Gerçi haklısın fakat işte sorun yaşayanlar olunca biraz fikrim değişiyor gibi oluo bakıcam hocam yinede farklı önerilerin olursa söylersen sevinirim.
Seni bir kişi ile daha konuşturacağım. @laptopbuken Ek olarak alternatif bırakacağım. https://www.akakce.com/laptop-noteb...tasinabilir-bilgisayar-fiyati,1917153250.html - Soğutucu takviyesi ile alınması gerekiyor. https://www.akakce.com/laptop-noteb...nabilir-bilgisayar-gri-fiyati,1955140642.html - Pil gücü için de Zephyrus modellerine bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,120
Üyeler
163,108
Son üye
Crescent4525
Top Bottom