Neler Yeni

28000 TL laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
MEHMET DURANOĞLU
Ülkenin durumu bu hocam, ne yapayım 28000TL bütçeye Max-Q cihazlar mı önereyim ne istiyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

T7 v20.5'e de bakabilirsin ama dediklerimi bi oku ona göre :).
Önerilerine lafım yok dostum ben içerik sahibini eleştirdim.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Hocam Monster cihazlarda 3 mod var Ofis Modu,Oyun Modu ve Turbo Modu. Turbo modu en yüksek güç seviyesini veriyor cihazda. T7 v20.5'te Turbo modu yok. Monster teknik serviste bir şey söylemiyor bu konu ile ilgili. Control Center'ı ne zaman güncellenir koyarlar mı bilemiyorum ne yalan söyleyeyim. O yüzden şüpheli yaklaşıyorum cihaza.
O zaman msiden daha iyi. Belki satıp monster 20.4 alırım bilemem.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Önerilerine lafım yok dostum ben içerik sahibini eleştirdim.
Burası Forum hocam, insanlara yardımcı olmak için buradayız. İnsanları boş boşa yargılanamanıza gerek yok. Her insan bu bütçesine göre en performanslı cihazı almak ister.

O zaman msiden daha iyi. Belki satıp monster 20.4 alırım bilemem.
AMD kartlarla bilgim veya ilgim yok pek hocam. Ama sizin cihazınızda gayet iyi, ben pek tercih etmiyorum AMD ekran kartlı cihazları önermek. Senin cihazında gözlemlediğime göre işlemciden güç alıp dağıtıyor cihaza.

memte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Burası Forum hocam, insanlara yardımcı olmak için buradayız. İnsanları boş boşa yargılanamanıza gerek yok. Her insan bu bütçesine göre en performanslı cihazı almak ister.
Aynen öyle hocam konu içeriği belli zaten.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

AMD kartlarla bilgim veya ilgim yok pek hocam. Ama sizin cihazınızda gayet iyi, ben pek tercih etmiyorum AMD ekran kartlı cihazları önermek. Senin cihazında gözlemlediğime göre işlemciden güç alıp dağıtıyor cihaza.
Ekran kartının 140w olması beni monstera yakınlaştırıyor. Birkaç arkadaşda 5800H işlemcisinin 11800Hdan kötü olduğunu söyledi çevremden. Hem daha 1ay ıullandım yüksek fiyata satar monster alır yoluma bakarım belki

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Ekran kartının 140w olması beni monstera yakınlaştırıyor. Birkaç arkadaşda 5800H işlemcisinin 11800Hdan kötü olduğunu söyledi çevremden. Hem daha 1ay ıullandım yüksek fiyata satar monster alır yoluma bakarım belki
T7 v20.4'te 130W var hocam. Power limitte 5800H daha öne geçiyor fakat iş limit kalkınca 11800H daha önce geçiyor. Jarrod's Tech buna göre tercih yapmamız gerektiğini söylemiş.

memte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Bende Monster almayı düşünüyordum zaten ondan sordum fakat bir arkadaşım sorun yaşamış ama satış sonrası hizmetleri gayet iyi ilgileniyorlarmış.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
T7 v20.4'te 130W var hocam. Power limitte 5800H daha öne geçiyor fakat iş limit kalkınca 11800H daha önce geçiyor. Jarrod's Tech buna göre tercih yapmamız gerektiğini söylemiş.
Keşke monster alsaydık o zaman. Benim ekran kartı 80w mı 100w mı daha onu bile bilmiyorum. Msi forumuna soruyorum 100, burda soruyorum 80.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bende Monster almayo düşünüyordum zaten ondan sordum fakat bir arkadaşım sorun yaşamış ama satış sonrası hizmetleri gayet iyi ilgileniyorlarmış.
Abra dediğimiz dandik Clevo kasalar sıkıntı yaratıyor hocam fakat iş TongFang kasalara gelince böyle bir problem bulunmuyor. Satın alırken Monster teknik servisini bir arayın çünkü sanırsam iade ile ilgili yeni bir düzenleme gelmiş. Onlara sorun sizin iade politkanız hala geçerli olacak mı diye. Eğer memnun olmazsanız nedensiz şartsız 15 gün içinde iadesini yapabiliyorsunuz cihazın.

Keşke monster alsaydık o zaman. Benim ekran kartı 80w mı 100w mı daha onu bile bilmiyorum. Msi forumuna soruyorum 100, burda soruyorum 80.
Oyun içinde I7 11800H seçmemizi söylemiş tekrardan Jarrod's Tech.

memte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet
Abra dediğimiz dandik Clevo kasalar sıkıntı yaratıyor hocam fakat iş TongFang kasalara gelince böyle bir problem bulunmuyor. Satın alırken Monster teknik servisini bir arayın çünkü sanırsam iade ile ilgili yeni bir düzenleme gelmiş. Onlara sorun sizin iade politkanız hala geçerli olacak mı diye. Eğer memnun olmazsanız nedensiz şartsız 15 gün içinde iadesini yapabiliyorsunuz cihazın.
Tulpar v20.4 kasası işlenmiş plastik olması lazım biraz sıkıntı çıkarmaz mı hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
MEHMET DURANOĞLU
Bro hangi Bilgisayarı almayı düşünsem altında bir sorun çıkıyor bu forumun bir amacı var diye biliyorum cevap vermek istemiyorsan tıklama bile?
Cevabını çok mantıklı buldum seni şu ben uğraşamam birisi bana sistem toplasıncılardan sandım görüşmek üzere iyi forumlar.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

Oyun içinde I7 11800H seçmemizi söylemiş tekrardan Jarrod's Tech.
Ben direk 19kya bulunca yapıştırdım. Anladım ki acele etmişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,117
Üyeler
163,108
Son üye
Crescent4525
Top Bottom