Öneri Üniversite için laptop önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
14000
Selamlar. Üniversiteye yeni geçtim hem ders işlerini halletmem hem de oyun oynamak için laptop önerisi istiyorum. Birkaç tane ikinci el ürün baktım ama kararsızım aşağıya link bırakıyorum umarım yardımcı olursunuz. Bütçe max 14000. Laptop önerirseniz daha iyi olur.

Monster ve excalibur alma ben senin yerinde olsam sıfır bakardım o bütçede 1650/1650ti alınabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada monster alma abra hiç alma

Monster ve excalibur alma ben senin yerinde olsam sıfır bakardım o bütçede 1650/1650ti alınabilir

niye hocam ? çevremdeki bir çok arkadaşım monster kullanıyor ve çok memnunlar

bakımları falan yapıldığında sıkıntı çıkmaz bence. önceki asus laptopumda çok ısınıyordu boşta iken 75 dereceye kadar ulaşıyordu termal macun temizlik falan yapmıştım ve gayet güzel çalışıyordu.

O fiyata 2 el 3050li veya 3050ti lı alınabilir 2 el

Hocam oyun oynayacak mısınız?

Yani kullanım amacı tam olarak nedir

Şu modelleri araştırabilirsiniz. Şu an daha iyisini göremedim ama indirim beklemek isterseniz de forumdan ona göre öneri alabilirsiniz.

Şu modelleri araştırabilirsiniz. Şu an daha iyisini göremedim ama indirim beklemek isterseniz de forumdan ona göre öneri alabilirsiniz.
hocam üstekin laptopun stok durumu yok
alttaki laptop ise 8 gb 512 gb ssd ben 16 gb 1tb lik bir cihaz istiyorum

Geri