Öneri Rehber - Laptop Şarjda Mı Kullanılır Yoksa Pilde Mi?

Açıkçası ben öyle kullanmıyorum. %60ı geçmeyecek şekilde modu açtım ve genelde prizde kullanıyorum ayda 1 kere de %15 20 civarına kadar tüketiyorum pilden ve tekrar 60 seviyesine getirip kullanıyorum. 🙂
% 60'I GEÇMEYECEK ŞEKİLDE PRİZDE KULLANMAK daha iyi anladığım kadarıyla bunu nereden ayarlıyoruz ?

çok açıklayıcı konu olmuş eline sağlık kardo (y)(y)

% 60'I GEÇMEYECEK ŞEKİLDE PRİZDE KULLANMAK daha iyi anladığım kadarıyla bunu nereden ayarlıyoruz ?
Evet daha iyi. Laptopta Lenovo vantage var hocam kendi yazılımı oradan pil tasarrufu kipi açık olduğu zaman böyle kullanabiliyorum.

Açıkçası ben öyle kullanmıyorum. %60ı geçmeyecek şekilde modu açtım ve genelde prizde kullanıyorum ayda 1 kere de %15 20 civarına kadar tüketiyorum pilden ve tekrar 60 seviyesine getirip kullanıyorum. 🙂
Hocam cihazınız lenovo değilse onu nereden açtınız?
Konunun devamına bakmamıştım.. Gördüm şimdiç

benimki HP victus acaba bizdede var mıdır böyle özellik ? 😕
Muhtemelen öyle bir özellik barındırmıyor cihaz. Araştıma yapacağım. Mutlu olunabilecek bir sonuç bulursam yeni konu açarım. Takipte kalın.

Bulursanız beni de etiketleyin hocam.

Monster abralardaki 18650lerle piyasadaki 18650ler aynı mıdır

Bunlar hem fazla ağırlık yapıp yüksek hacim kaplıyorlar hem de inanılmaz derecede yüksek maliyete sahip
Eksik bilgi aslında biraz. Cihazlarda 100wh ve üstü herhangi bir batarya taşımak yasak. Neden yasak olduğunu Google da arayabilirsiniz. Sebep maliyet ve hacim değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki "şarjda kullanırsan batarya ölür" sözü telefonlar içinde geçerliliğini yitirdi mi?
Şarjda kullanırsanız hiç bir sıkıntı olmayacaktır. Ama şöyle önemli bir detay var. Pil tamamen dolduktan sonra sadece adaptörden güç alır. Yani pil doldurduktan sonra hem daha serin, hem de batarya sağlığından yemeden cihazınızı kullanabilirsiniz. Oyun oynayabilirsiniz hiç bir sıkıntı teşkil etmeyecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hp cihazlarda akıllı batarya özelliği var. Otomatik olarak batarya ömrünü uzatıyor zaten.
benimki HP victus acaba bizdede var mıdır böyle özellik ? 😕

Son düzenleme:
Eksik bilgi aslında biraz. Cihazlarda 100wh ve üstü herhangi bir batarya taşımak yasak. Neden yasak olduğunu Google da arayabilirsiniz. Sebep maliyet ve hacim değil.
Evet, doğru ancak tek nedeni yasak olması değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,414
Üyeler
184,161
Son üye
neurtal
Geri