KasTamStarSTV_37
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Ellerinize sağlı
k
% 60'I GEÇMEYECEK ŞEKİLDE PRİZDE KULLANMAK daha iyi anladığım kadarıyla bunu nereden ayarlıyoruz ?Açıkçası ben öyle kullanmıyorum. %60ı geçmeyecek şekilde modu açtım ve genelde prizde kullanıyorum ayda 1 kere de %15 20 civarına kadar tüketiyorum pilden ve tekrar 60 seviyesine getirip kullanıyorum.![]()
Evet daha iyi. Laptopta Lenovo vantage var hocam kendi yazılımı oradan pil tasarrufu kipi açık olduğu zaman böyle kullanabiliyorum.% 60'I GEÇMEYECEK ŞEKİLDE PRİZDE KULLANMAK daha iyi anladığım kadarıyla bunu nereden ayarlıyoruz ?
benimki HP victus acaba bizdede var mıdır böyle özellik ?Evet daha iyi. Laptopta Lenovo vantage var hocam kendi yazılımı oradan pil tasarrufu kipi açık olduğu zaman böyle kullanabiliyorum.
Hocam cihazınız lenovo değilse onu nereden açtınız?Açıkçası ben öyle kullanmıyorum. %60ı geçmeyecek şekilde modu açtım ve genelde prizde kullanıyorum ayda 1 kere de %15 20 civarına kadar tüketiyorum pilden ve tekrar 60 seviyesine getirip kullanıyorum.![]()
Bilgim yok hocambenimki HP victus acaba bizdede var mıdır böyle özellik ?![]()
Laptop LenovoHocam cihazınız lenovo değilse onu nereden açtınız?
Konunun devamına bakmamıştım.. Gördüm şimdiç
Muhtemelen öyle bir özellik barındırmıyor cihaz. Araştıma yapacağım. Mutlu olunabilecek bir sonuç bulursam yeni konu açarım. Takipte kalın.benimki HP victus acaba bizdede var mıdır böyle özellik ?![]()
Etiketlerim dostum.Bulursanız beni de etiketleyin hocam.
Eksik bilgi aslında biraz. Cihazlarda 100wh ve üstü herhangi bir batarya taşımak yasak. Neden yasak olduğunu Google da arayabilirsiniz. Sebep maliyet ve hacim değil.Bunlar hem fazla ağırlık yapıp yüksek hacim kaplıyorlar hem de inanılmaz derecede yüksek maliyete sahip
Şarjda kullanırsanız hiç bir sıkıntı olmayacaktır. Ama şöyle önemli bir detay var. Pil tamamen dolduktan sonra sadece adaptörden güç alır. Yani pil doldurduktan sonra hem daha serin, hem de batarya sağlığından yemeden cihazınızı kullanabilirsiniz. Oyun oynayabilirsiniz hiç bir sıkıntı teşkil etmeyecektir.Peki "şarjda kullanırsan batarya ölür" sözü telefonlar içinde geçerliliğini yitirdi mi?
benimki HP victus acaba bizdede var mıdır böyle özellik ?![]()
Evet, doğru ancak tek nedeni yasak olması değil.Eksik bilgi aslında biraz. Cihazlarda 100wh ve üstü herhangi bir batarya taşımak yasak. Neden yasak olduğunu Google da arayabilirsiniz. Sebep maliyet ve hacim değil.