Daha kötü anlamına geliyor. 3060 performansı alıyorsunuz demek oluyor ama cihaz daha serin çalışıyor. Daha az güç tüketiyor.Max-Q bir laptopum var. 3070 max-Q bu daha iyi anlamına mı geliyor? Max-Q nedir?
Korkutma beni kanki şimdi ben 3070 parası verip 3060 mı kullanıyorum?Daha kötü anlamına geliyor. 3060 performansı alıyorsunuz demek oluyor ama cihaz daha serin çalışıyor. Daha az güç tüketiyor.
3060'dan daha iyidir değil mi?Biraz daha düşük güç tüketimine sahip model demek oluyor. Haliyle performansı düzüne göre daha düşük.
Güzell soru fazla fark var mıdır bende merak ettimKorkutma beni kanki şimdi ben 3070 parası verip 3060 mı kullanıyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3060'dan daha iyidir değil mi?
evet bazı oyunlarda 130w 3060 laptoplar max-q yani (80w 3070)'i geçiyor.Korkutma beni kanki şimdi ben 3070 parası verip 3060 mı kullanıyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3060'dan daha iyidir değil mi?
Evet 3060 maxp kullanıyorsun ama 8gb Vramin var.Korkutma beni kanki şimdi ben 3070 parası verip 3060 mı kullanıyorum?
Çünkü gereken kondansatör vs vs diğer güç maliyetleri daha ucuza geliyor.3070 max-q'yu firmalar ya ince laptoplara koyuyorlar ya da acer gibi firmalar maliyetti daha düşük tutmak için.
ucuz :/Acer katılıyorum maliyet için ama oda ucuz değil be yav.