yok oncelikli olarak amacım tasarım ama almisken mac falan almak istemiyorum 1 kere bir bilgisayar alıyorum ve tüm islerimi gorsun istiyorumKronik ısınma sorunlu.
Post automatically merged:
Sanıırm eğitimden ziyade oyun için istiyorsunuz.
Grafik tasarım için İPAD alabilirsiniz, dokunmatik ekran çok iyi oluyor zamanında uğraşmıştım.yok oncelikli olarak amacım tasarım ama almisken mac falan almak istemiyorum 1 kere bir bilgisayar alıyorum ve tüm islerimi gorsun istiyorum
hocam ben grafik tasarımın cizim yonunde calısmıyorum video ve logo kisminda calisiyorum o yuzden isime yaramazGrafik tasarım için İPAD alabilirsiniz, dokunmatik ekran çok iyi oluyor zamanında uğraşmıştım.
Ha tabi windows pc ler daha iyi oluyor, programlar, eğitim vs vs derken.
Anladım, o zaman işlemci gücü öncelikli sistem alın derim, ekran kartını boşverin.hocam ben grafik tasarımın cizim yonunde calısmıyorum video ve logo kisminda calisiyorum o yuzden isime yaramaz
i5 11400h nasildir hocam isimi gorur muAnladım, o zaman işlemci gücü öncelikli sistem alın derim, ekran kartını boşverin.
ekran renk kalitesi de önemli işinizde.
i7 yok bu fiyata sıfır ama bunlar da fena değil.
Attığınız cihaz kronik ısınma sıkıntısı var. İşinizi görür tabi ama profesyonel anlamda değil, eğitim kısmında görür.i5 11400h nasildir hocam isimi gorur mu
peki var mi guzel bi gaming laptop onerın o zamanAttığınız cihaz kronik ısınma sıkıntısı var. İşinizi görür tabi ama profesyonel anlamda değil, eğitim kısmında görür.
bütçe sınırı ne kadar.peki var mi guzel bi gaming laptop onerın o zaman
16kAyrıca ekranın renk doğruluğu yerlerde, yaptığnız iş bozuk çıkacaktır.
Post automatically merged:
bütçe sınırı ne kadar.
https://ty.gl/jv7spmv5l9 biraz artarsa bütçe çok iyi