pek de bişey olmazArkadaşlar monitörüm sadece FreeSync destekliyor ve ekran kartım RTX2060S bu yüzden sanırım GSync açamayacağım. Sizce Gsync açmazsam ne olur? Ne kaybederim?
DA testlerde g-sync i kapatıyor hiçbirşey olmuyorArkadaşlar monitörüm sadece FreeSync destekliyor ve ekran kartım RTX2060S bu yüzden sanırım GSync açamayacağım. Sizce Gsync açmazsam ne olur? Ne kaybederim?
hadi ya tabii ki alirim en az 300-400 fps alirim mesala CSGOda suan cok uzuldum ***** gibi iyi monitor aliyorum zannederien kotu almisimFreesync monitörlerde gsync de açabiliyorsunuz. Eğer açmazsanız diyelim ki monitör 144hz, siz oyunlarda 144fps'den fazlasını alırsanız görüntüde yırtılmalar oluşur.
DA test ne demekpek de bişey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DA testlerde g-sync i kapatıyor hiçbirşey olmuyor
Paranız boşa gitmedi bunu izlemenizi öneririm. Freesync monitörlerde DP kablosu ile Gsync açabiliyorsunuz çünkü.hadi ya tabii ki alirim en az 300-400 fps alirim mesala CSGOda suan cok uzuldum ***** gibi iyi monitor aliyorum zannederien kotu almisimMonitorum MSI OPTIX G241 Freesync 144 Hz bir monitor ve suan ben buyuk sikinti yasicam yani parambosa gitti gibi bisiy cunku ekran kartini RTX2060S almak isityorum. AMD ekran karti alsam onlarda mavi ekrsn veriyormus gervekten uzuldum suan ya geride almiyorlar monitoru
DA test ne demek
DA donanım arşivihadi ya tabii ki alirim en az 300-400 fps alirim mesala CSGOda suan cok uzuldum ***** gibi iyi monitor aliyorum zannederien kotu almisimMonitorum MSI OPTIX G241 Freesync 144 Hz bir monitor ve suan ben buyuk sikinti yasicam yani parambosa gitti gibi bisiy cunku ekran kartini RTX2060S almak isityorum. AMD ekran karti alsam onlarda mavi ekrsn veriyormus gervekten uzuldum suan ya geride almiyorlar monitoru
DA test ne demek
kesin eminmisiniz cunku msi sordum ben acamazsin git amd kart al dedi ama ben amd kart slmak istmiyorum. Birde sey var sklim freesync monitorde gsync acinca tanirmi teknolojiler birbirlerini hani farkli teknolojiler sonucta iyice kafasi karisirmindiyede dusunuyorumParanız boşa gitmedi bunu izlemenizi öneririm. Freesync monitörlerde DP kablosu ile Gsync açabiliyorsunuz çünkü.
Sorun olacağını sanmıyorum.kesin eminmisiniz cunku MSI sordum ben acamazsin git AMD kart al dedi ama ben AMD kart slmak istmiyorum. Birde sey var sklim freesync monitorde gsync acinca tanirmi teknolojiler birbirlerini hani farkli teknolojiler sonucta iyice kafasi karisirmindiyede dusunuyorum![]()
Dostum 2060s kartım var MSI monitörün içinden çıkan orjinal hdmı kablosu ile kullanıyorum, ama iyi bir dp kablosu bulup geçiş yapicam g-sync aktif edebilirsiniz freesync monitörde sıkıntı olmaz .kesin eminmisiniz cunku MSI sordum ben acamazsin git AMD kart al dedi ama ben AMD kart slmak istmiyorum. Birde sey var sklim freesync monitorde gsync acinca tanirmi teknolojiler birbirlerini hani farkli teknolojiler sonucta iyice kafasi karisirmindiyede dusunuyorum![]()
peki display portu kalitesi cok onemlimiDostum 2060s kartım var MSI monitörün içinden çıkan orjinal hdmı kablosu ile kullanıyorum, ama iyi bir dp kablosu bulup geçiş yapicam g-sync aktif edebilirsiniz freesync monitörde sıkıntı olmaz .
Yani gidip ucuz dandik bir şey almayın.peki display portu kalitesi cok onemlimi
isyerinde buldum birtane yzerinde COXOC yaziyor markasi sanirim sence iyi midir?Yani gidip ucuz dandik bir şey almayın.
Link ?isyerinde buldum birtane yzerinde COXOC yaziyor markasi sanirim sence iyi midir?