Donanımarşivi12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
- Bütçe
- 10700
En fazla 10700bütçem var günde 3 4 saat oyun oynarım geriye kalanı gogle ve instegramda geçiririm buna göre öneriniz nelerdir
Samsung Galaxy s20 de almayı düşünüyorum ama benXiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB 8 GB Mavi
Kullandığım telefon.
Alınmaz.Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128 GB 8 GB Mavi
Kullandığım telefon.
Açıklar mısın ne sebepten dolayı alınmaz.Alınmaz.
Poco X3 proEn fazla 10700bütçem var günde 3 4 saat oyun oynarım geriye kalanı gogle ve instegramda geçiririm buna göre öneriniz nelerdir
Haketmiyo çünkü o fiyatıBütçe arttıracaksan yeni telefonların çıkmasını bekle. Eylül ve ekim aylarında yeni telefonlar piyasaya çıkacak. Bu telefonların fiyatları daha da düşecek. Önerdiğim telefon 2022 model güncel bir telefon olduğu içindir. Kullanıyorum pil oyun kamera performansı gayet iyidir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Açıklar mısın ne sebepten dolayı alınmaz.
O fiyata samsung a73 var işlemcisi çok daha iyi. S20 fe var amiral işlemcili. ve a73'ün kamerası daha iyi 4k kayıt ta yapabiliyor.Bütçe arttıracaksan yeni telefonların çıkmasını bekle. Eylül ve ekim aylarında yeni telefonlar piyasaya çıkacak. Bu telefonların fiyatları daha da düşecek. Önerdiğim telefon 2022 model güncel bir telefon olduğu içindir. Kullanıyorum pil oyun kamera performansı gayet iyidir.
Redmi cihazlarda çok yazılım problemleri var.ve bir çok sıkıntılar çıkarıyorlar. 2 yıl sonra kullanılamayacak hale geliyorlar. İyiki bir an önce kurtlumuşum.Bütçe arttıracaksan yeni telefonların çıkmasını bekle. Eylül ve ekim aylarında yeni telefonlar piyasaya çıkacak. Bu telefonların fiyatları daha da düşecek. Önerdiğim telefon 2022 model güncel bir telefon olduğu içindir. Kullanıyorum pil oyun kamera performansı gayet iyidir.
Aynen öyle hocam o eskidendi xiaomi poci ucuzdu ama şimdi 10000 liraya o teller alınmaz samsungs s21 s20 Fe a73 vb teller varRedmi cihazlarda çok yazılım problemleri var.ve bir çok sıkıntılar çıkarıyorlar. 2 yıl sonra kullanılamayacak hale geliyorlar. İyiki bir an önce kurtlumuşum.