Durmuş Efe
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
arkadaşlar cxuıusvc service nedir %30 işlemci kullanıyor kapatırsam bir şey olurmu
Crackli birseymu indirdin minin virüsü oarkadaşlar cxuıusvc service nedir %30 işlemci kullanıyor kapatırsam bir şey olurmu
Tek çözüm fotmat atarkadaşlar cxuıusvc service nedir %30 işlemci kullanıyor kapatırsam bir şey olurmu
Mining virüsü girmiş pcye banada aynısı oldu bir şekil girmiş durduramazsın onu tek çözüm formatyo sadece msı afterburner indirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
durdurursam neolur
Hoparlör driver sıkıntısı, Tüm ses sürücülerini kaldırın kurun.arkadaşlar cxuıusvc service nedir %30 işlemci kullanıyor kapatırsam bir şey olurmu
Yok cpu okadar kullanması normal değil mining virüsü trojen sisteme gizliyor kendiniHoparlör driver sıkıntısı, Tüm ses sürücülerini kaldırın kurun.
Aynısı basima geldu dedigini yaptim ve düzelmedi mining virüsü tecrübeliyimYok cpu okadar kullanması normal değil mining virüsü trojen sisteme gizliyor kendini
Bilgisayarlar hakkında pek bilginiz yok hocam, yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen. Sabahtan beri 2-3 konuda denk geldik her seferinde olayla alaksız bilgi veriyorsunuz.Yok cpu okadar kullanması normal değil mining virüsü trojen sisteme gizliyor kendini
nası yapıcam pekiHoparlör driver sıkıntısı, Tüm ses sürücülerini kaldırın kurun.
Dostum aynısı başıma geldi diyorumBilgisayarlar hakkında pek bilginiz yok hocam, yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen. Sabahtan beri 2-3 konuda denk geldik her seferinde olayla alaksız bilgi veriyorsunuz.
Aygıt yöneticisi yazın arama kısmına, Orda Ses giriş çıkış video denetleyicisi, sesle alakalı ne varsa kaldırın. Bilgisayar yeniden başladığında otomatik kuracaktır sürücüleri tekrar.nası yapıcam peki
burka sen bi susDostum aynısı başıma geldi diyorum
bi sıkıntı olmaz dimiAygıt yöneticisi yazın arama kısmına, Orda Ses giriş çıkış video denetleyicisi, sesle alakalı ne varsa kaldırın. Bilgisayar yeniden başladığında otomatik kuracaktır sürücüleri tekrar.
Dostum aynısı başıma geldi diyorum
Olmaz.bi sıkıntı olmaz dimi