Hazır sistem aldım bu parça nedir?

İlk ram fanların ortasına gelmiş, sığmış. Diğeri fanın alt çerçevesine denk gelmiş, sığmamış. Ram sığsın diye heatsink söken de ne bilim😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnce fan vereydiniz kuzum. Hiç zarara girmeyin valla

Hatta fan takmasalarmış😂

İlk ram fanların ortasına gelmiş, sığmış. Diğeri fanın alt çerçevesine denk gelmiş, sığmamış. Ram sığsın diye heatsink söken de ne bilim😂

Hatta fan takmasalarmış😂
o dediğiniz fanlar üstekilerse onlar sıvı soğutucunun fanları onları takamak zorundalar yoksa sıvı soğutucu işini göremez

Hatta fan takmasalarmış😂
Direk kasanın değişmesi gerek böyle bir durumda. Fanlar inceltilirse yeterli basıncı sağlayamaz. Sıvı soğutma tam performans göstermez.

o dediğiniz fanlar üstekilerse onlar sıvı soğutucunun fanları onları takamak zorundalar yoksa sıvı soğutucu işini göremez
Espiri idi hocam😂😂 bende o durumu çok yaşadığım için biliyorum - soldaki ram iki fanın ortasına gelmiş girmiş. Ama sağdaki ram aio fanın arka çervesine değmiş. (Fanın ettafındaki yuvarlak plastik varya kasaya yakın olan tarafı) Bende dalga geçtim. Koskoca firma fanı fln değiştirmek yerine tüketicinin/müşterisinin malının(ramin) özellik diyebileceğimiz heatsink'i çıkarmış. Heatsink rama montajlanan/takılan bir şey öyle çıkmaz kendiliğinden.

Direk kasanın değişmesi gerek böyle bir durumda. Fanlar inceltilirse yeterli basıncı sağlayamaz. Sıvı soğutma tam performans göstermez.
Fana bir şey olacağını düşünmüyorum da ramin öyle sıkışması hayırlı olmayabilir bir de biraz ses yapabilir. Alırken yüksek profil düşük profil ram, gerçekten dikkat edilmeli. Özellikle piyasa da artic 3 varken jsjsjs

Bir şey oldu mu rami de çıkartamazsınız.

Son düzenleme:
Geri