hp pavilion alınır mı

alınmaz

Coil whine problemleri mevcut alınmaz. @HmzaY de eski Pavilion kullanıcısı.

Aman hocam, bu bütçeye daha kaliteli ürünler alabilirsiniz. Paviliona yaklaşmanızı önermem. Fiyatı da o kadar iyi değil zaten, başka modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Hp markasında tek önerebileceğim seri Omen serisi.

Lenovo , acer, asus tarafında daha kaliteli ve parasını hakeden modeller bulabilirsiniz.

Aman hocam, bu bütçeye daha kaliteli ürünler alabilirsiniz. Paviliona yaklaşmanızı önermem. Fiyatı da o kadar iyi değil zaten, başka modellere yönelmenizi tavsiye ederim. Hp markasında tek önerebileceğim seri Omen serisi.

Lenovo , acer, asus tarafında daha kaliteli ve parasını hakeden modeller bulabilirsiniz.
link alabilir miyim

Bende Pavilion kullanıcısıyım hiç yaşamadım coil whine sorununu
https://www.sikayetvar.com/hp/hp-dk0018nt-coil-whine-sorunu-ve-servis-sorunu - @HmzaY'nin Şikayet Var'daki konusu.
Post automatically merged:

Bizzat 1,5 yıl ben uğraştım bu sorun için. Ve bana 1660ti dan 3070 sağladılar. Olmayan bir sorun için mi bu yaşandı sizce :D

Ki ben bile şanslıyım, kullanıcı hatası vs diyerek evine yollanan bir sürü insan var.

Ve bu videoların yorumuna yabancı insanlarda yorum yapmışlar. Bu duruma ile çözüm olup olmadığını sormuşlar. :D

hocam 18 bin ye düz 3050 bir tık fazla değil mi

Ve bu videoların yorumuna yabancı insanlarda yorum yapmışlar. Bu duruma ile çözüm olup olmadığını sormuşlar. :D
Tek çözüm anakarta giden gücü azlatmaktı, onun videosunu da çekeceğim yakında.

8gb ram li bir bilgisayar hiçbir işe yaramaz.
HP nin güzel yanı kasaya zarar vermediğin sürece istediğin eklemeyi yapmana izin veriyor. Asıl dert o değil aslında.

Geri