BobMarleyFaruk
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ekleme yapacaktım hocam8gb ram li bir bilgisayar hiçbir işe yaramaz.
ekleme yapacaktım hocam8gb ram li bir bilgisayar hiçbir işe yaramaz.
bende pavilion kullanıyorum böyle sorun yaşamadım. yaşarsam ne yapmalıyım siz ne yaptınız. Benim laptop hp pavilion gaming 15-ec2035nt (4G8U3EA)
Bizzat 1,5 yıl ben uğraştım bu sorun için. Ve bana 1660ti dan 3070 sağladılar. Olmayan bir sorun için mi bu yaşandı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ki ben bile şanslıyım, kullanıcı hatası vs diyerek evine yollanan bir sürü insan var.
Kanalımda hp deneyimi videosunu izleyebilirsiniz.bende pavilion kullanıyorum böyle sorun yaşamadım. yaşarsam ne yapmalıyım siz ne yaptınız. Benim laptop hp pavilion gaming 15-ec2035nt (4G8U3EA)
Bütçe çıkmadan güzel bir şey istiyorsanız
Bende HP Pavilion 15-EC2030NT var böyle bir sıkıntı yaşamadım senin ki baya sorunlu çıkmış.Kanalımda hp deneyimi videosunu izleyebilirsiniz.
Görece güçsüz kasalar çok fazla güç çekmediğinden bu sorunu duymuyor olabilirsiniz çekilen güç arttıkça kondansatörleri anahtarlamaları dayanmıyor cihazın. Ağır bir oyundayken kulağınızı kasaya yatırarak test edin. Eğer cidden yoksa şanslı kesimdesiniz.
Bu arada bu sorun sadece ses yapıyor, performansa etkisi yok onu da belirteyim.
Ben de öyle düşünüyorum. Ama cidden 1,5 yıl verdiğime değmedi diyebilirim, üstüne bu süreçte garanti süresi devam ettiği için Omenimin 3 ay garantisi kaldıözür mahiyetinde
hdd olmadan 500gb ssdli hali var mı bununKanalımda hp deneyimi videosunu izleyebilirsiniz.
Görece güçsüz kasalar çok fazla güç çekmediğinden bu sorunu duymuyor olabilirsiniz çekilen güç arttıkça kondansatörleri ve anahtarlamaları (transistör) dayanmıyor cihazın. Ağır bir oyundayken kulağınızı kasaya yatırarak test edin. Eğer cidden yoksa şanslı kesimdesiniz.
Bu arada bu sorun sadece ses yapıyor, performansa etkisi yok onu da belirteyim. Ve belli bir ses seviyesine kadar doğal kabul edilen bir sorun.
Bu yüzden bu sorun varsa bile en iyi çözüm görmezden gelmek. Keçi inadı ile 1,5 yıl harcadım, değmez diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe çıkmadan güzel bir şey istiyorsanız
şuna bakabilirsiniz.
17000 fiyatı var verilmez. SSD yi çıkar ucuzdan sat, kendin 512 tak çok daha iyi olur.hdd olmadan 500gb ssdli hali var mı bunun
Macbook almak iyi bir seçenek.Ben de öyle düşünüyorum. Ama cidden 1,5 yıl verdiğime değmedi diyebilirim, üstüne bu süreçte garanti süresi devam ettiği için Omenimin 3 ay garantisi kaldı. Eğer 2. bir cihazım olmasa (ki o cihaza güvendim) üniversite okumam çok zordu bölüm bazında.
Şükür gelen omen çok güzel, performans olsun vs vs. Ama işte bi tık benim gibi gezen sürekli çantasında laptop taşıyan bir insan için büyük ve ağır kaçıyor. O yüzden de satıyorum üzülürek.
Macbook işimi hiç görmüyor. Zephyrus serisine geçeceğim, yada asus Tuf Dash serisi ama yeni cihazları hala gelmedi.Macbook almak iyi bir seçenek.
Anladım hocam benim oynadığım oyun sadece football menager. Belki o yüzden duymamam normaldir.Kanalımda hp deneyimi videosunu izleyebilirsiniz.
Görece güçsüz kasalar çok fazla güç çekmediğinden bu sorunu duymuyor olabilirsiniz çekilen güç arttıkça kondansatörleri ve anahtarlamaları (transistör) dayanmıyor cihazın. Ağır bir oyundayken kulağınızı kasaya yatırarak test edin. Eğer cidden yoksa şanslı kesimdesiniz.
Bu arada bu sorun sadece ses yapıyor, performansa etkisi yok onu da belirteyim. Ve belli bir ses seviyesine kadar doğal kabul edilen bir sorun.
Bu yüzden bu sorun varsa bile en iyi çözüm görmezden gelmek. Keçi inadı ile 1,5 yıl harcadım, değmez diyebilirim.
Macbook işimi hiç görmüyor. Zephyrus serisine geçeceğim, yada asus Tuf Dash serisi ama yeni cihazları hala gelmedi.