Neler Yeni

hp pavilion alınır mı

hatdog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali
İlgilendiği Kategoriler
Linux Dağıtımları

Bizzat 1,5 yıl ben uğraştım bu sorun için. Ve bana 1660ti dan 3070 sağladılar. Olmayan bir sorun için mi bu yaşandı sizce :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ki ben bile şanslıyım, kullanıcı hatası vs diyerek evine yollanan bir sürü insan var.
bende pavilion kullanıyorum böyle sorun yaşamadım. yaşarsam ne yapmalıyım siz ne yaptınız. Benim laptop hp pavilion gaming 15-ec2035nt (4G8U3EA)

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
bende pavilion kullanıyorum böyle sorun yaşamadım. yaşarsam ne yapmalıyım siz ne yaptınız. Benim laptop hp pavilion gaming 15-ec2035nt (4G8U3EA)

Kanalımda hp deneyimi videosunu izleyebilirsiniz.

Görece güçsüz kasalar çok fazla güç çekmediğinden bu sorunu duymuyor olabilirsiniz çekilen güç arttıkça kondansatörleri ve anahtarlamaları (transistör) dayanmıyor cihazın. Ağır bir oyundayken kulağınızı kasaya yatırarak test edin. Eğer cidden yoksa şanslı kesimdesiniz.

Bu arada bu sorun sadece ses yapıyor, performansa etkisi yok onu da belirteyim. Ve belli bir ses seviyesine kadar doğal kabul edilen bir sorun.
Bu yüzden bu sorun varsa bile en iyi çözüm görmezden gelmek. Keçi inadı ile 1,5 yıl harcadım, değmez diyebilirim.

Bütçe çıkmadan güzel bir şey istiyorsanız

şuna bakabilirsiniz.

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
MCA

Görece güçsüz kasalar çok fazla güç çekmediğinden bu sorunu duymuyor olabilirsiniz çekilen güç arttıkça kondansatörleri anahtarlamaları dayanmıyor cihazın. Ağır bir oyundayken kulağınızı kasaya yatırarak test edin. Eğer cidden yoksa şanslı kesimdesiniz.

Bu arada bu sorun sadece ses yapıyor, performansa etkisi yok onu da belirteyim.
Bende HP Pavilion 15-EC2030NT var böyle bir sıkıntı yaşamadım senin ki baya sorunlu çıkmış.

Size bu sorunlarla çok uğraştırdıkları için imzadaki ürünü mü verdiler eğer öyle ise iyi yapmışlar özür mahiyetinde

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
özür mahiyetinde
Ben de öyle düşünüyorum. Ama cidden 1,5 yıl verdiğime değmedi diyebilirim, üstüne bu süreçte garanti süresi devam ettiği için Omenimin 3 ay garantisi kaldı :D . Eğer 2. bir cihazım olmasa (ki o cihaza güvendim) üniversite okumam çok zordu bölüm bazında.

Şükür gelen omen çok güzel, performans olsun vs vs. Ama işte bi tık benim gibi gezen sürekli çantasında laptop taşıyan bir insan için büyük ve ağır kaçıyor. O yüzden de satıyorum üzülürek.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze

Görece güçsüz kasalar çok fazla güç çekmediğinden bu sorunu duymuyor olabilirsiniz çekilen güç arttıkça kondansatörleri ve anahtarlamaları (transistör) dayanmıyor cihazın. Ağır bir oyundayken kulağınızı kasaya yatırarak test edin. Eğer cidden yoksa şanslı kesimdesiniz.

Bu arada bu sorun sadece ses yapıyor, performansa etkisi yok onu da belirteyim. Ve belli bir ses seviyesine kadar doğal kabul edilen bir sorun.
Bu yüzden bu sorun varsa bile en iyi çözüm görmezden gelmek. Keçi inadı ile 1,5 yıl harcadım, değmez diyebilirim.

Bütçe çıkmadan güzel bir şey istiyorsanız

şuna bakabilirsiniz.
hdd olmadan 500gb ssdli hali var mı bunun

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
MCA
Ben de öyle düşünüyorum. Ama cidden 1,5 yıl verdiğime değmedi diyebilirim, üstüne bu süreçte garanti süresi devam ettiği için Omenimin 3 ay garantisi kaldı :D . Eğer 2. bir cihazım olmasa (ki o cihaza güvendim) üniversite okumam çok zordu bölüm bazında.

Şükür gelen omen çok güzel, performans olsun vs vs. Ama işte bi tık benim gibi gezen sürekli çantasında laptop taşıyan bir insan için büyük ve ağır kaçıyor. O yüzden de satıyorum üzülürek.
Macbook almak iyi bir seçenek.

Ege Hanedar

80+ Bronze
coil whine özellikle hp cihazlarda çok görülse de 3050 model pavilionlarda büyük sorun yaşayana rastlamadım,coil whine omende bile olabiliyordu ara ara. ama 60w tdpye sahip cihazi almak pek mantıklı değil bütçe nedir,ne amaçla kullanılacak.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

hatdog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali
İlgilendiği Kategoriler
Linux Dağıtımları

Anladım hocam benim oynadığım oyun sadece football menager. Belki o yüzden duymamam normaldir.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
ikinci el alacağım büyük ihtimali cihazımı da, Bilgisayardan anladığım için sorunlarını tespit edip güzel cihaz seçeceğime inanıyorum.
Macbook işimi hiç görmüyor. Zephyrus serisine geçeceğim, yada asus Tuf Dash serisi ama yeni cihazları hala gelmedi.

Top Bottom