hp pavilion alınır mı

Bizzat 1,5 yıl ben uğraştım bu sorun için. Ve bana 1660ti dan 3070 sağladılar. Olmayan bir sorun için mi bu yaşandı sizce :D
Post automatically merged:

Ki ben bile şanslıyım, kullanıcı hatası vs diyerek evine yollanan bir sürü insan var.
bende pavilion kullanıyorum böyle sorun yaşamadım. yaşarsam ne yapmalıyım siz ne yaptınız. Benim laptop hp pavilion gaming 15-ec2035nt (4G8U3EA)

bende pavilion kullanıyorum böyle sorun yaşamadım. yaşarsam ne yapmalıyım siz ne yaptınız. Benim laptop hp pavilion gaming 15-ec2035nt (4G8U3EA)

Kanalımda hp deneyimi videosunu izleyebilirsiniz.

Görece güçsüz kasalar çok fazla güç çekmediğinden bu sorunu duymuyor olabilirsiniz çekilen güç arttıkça kondansatörleri ve anahtarlamaları (transistör) dayanmıyor cihazın. Ağır bir oyundayken kulağınızı kasaya yatırarak test edin. Eğer cidden yoksa şanslı kesimdesiniz.

Bu arada bu sorun sadece ses yapıyor, performansa etkisi yok onu da belirteyim. Ve belli bir ses seviyesine kadar doğal kabul edilen bir sorun.
Bu yüzden bu sorun varsa bile en iyi çözüm görmezden gelmek. Keçi inadı ile 1,5 yıl harcadım, değmez diyebilirim.

Bütçe çıkmadan güzel bir şey istiyorsanız

şuna bakabilirsiniz.

Görece güçsüz kasalar çok fazla güç çekmediğinden bu sorunu duymuyor olabilirsiniz çekilen güç arttıkça kondansatörleri anahtarlamaları dayanmıyor cihazın. Ağır bir oyundayken kulağınızı kasaya yatırarak test edin. Eğer cidden yoksa şanslı kesimdesiniz.

Bu arada bu sorun sadece ses yapıyor, performansa etkisi yok onu da belirteyim.
Bende HP Pavilion 15-EC2030NT var böyle bir sıkıntı yaşamadım senin ki baya sorunlu çıkmış.

Size bu sorunlarla çok uğraştırdıkları için imzadaki ürünü mü verdiler eğer öyle ise iyi yapmışlar özür mahiyetinde

özür mahiyetinde
Ben de öyle düşünüyorum. Ama cidden 1,5 yıl verdiğime değmedi diyebilirim, üstüne bu süreçte garanti süresi devam ettiği için Omenimin 3 ay garantisi kaldı :D . Eğer 2. bir cihazım olmasa (ki o cihaza güvendim) üniversite okumam çok zordu bölüm bazında.

Şükür gelen omen çok güzel, performans olsun vs vs. Ama işte bi tık benim gibi gezen sürekli çantasında laptop taşıyan bir insan için büyük ve ağır kaçıyor. O yüzden de satıyorum üzülürek.

Görece güçsüz kasalar çok fazla güç çekmediğinden bu sorunu duymuyor olabilirsiniz çekilen güç arttıkça kondansatörleri ve anahtarlamaları (transistör) dayanmıyor cihazın. Ağır bir oyundayken kulağınızı kasaya yatırarak test edin. Eğer cidden yoksa şanslı kesimdesiniz.

Bu arada bu sorun sadece ses yapıyor, performansa etkisi yok onu da belirteyim. Ve belli bir ses seviyesine kadar doğal kabul edilen bir sorun.
Bu yüzden bu sorun varsa bile en iyi çözüm görmezden gelmek. Keçi inadı ile 1,5 yıl harcadım, değmez diyebilirim.

Bütçe çıkmadan güzel bir şey istiyorsanız

şuna bakabilirsiniz.
hdd olmadan 500gb ssdli hali var mı bunun

Ben de öyle düşünüyorum. Ama cidden 1,5 yıl verdiğime değmedi diyebilirim, üstüne bu süreçte garanti süresi devam ettiği için Omenimin 3 ay garantisi kaldı :D . Eğer 2. bir cihazım olmasa (ki o cihaza güvendim) üniversite okumam çok zordu bölüm bazında.

Şükür gelen omen çok güzel, performans olsun vs vs. Ama işte bi tık benim gibi gezen sürekli çantasında laptop taşıyan bir insan için büyük ve ağır kaçıyor. O yüzden de satıyorum üzülürek.
Macbook almak iyi bir seçenek.

coil whine özellikle hp cihazlarda çok görülse de 3050 model pavilionlarda büyük sorun yaşayana rastlamadım,coil whine omende bile olabiliyordu ara ara. ama 60w tdpye sahip cihazi almak pek mantıklı değil bütçe nedir,ne amaçla kullanılacak.

Anladım hocam benim oynadığım oyun sadece football menager. Belki o yüzden duymamam normaldir.

ikinci el alacağım büyük ihtimali cihazımı da, Bilgisayardan anladığım için sorunlarını tespit edip güzel cihaz seçeceğime inanıyorum.
Macbook işimi hiç görmüyor. Zephyrus serisine geçeceğim, yada asus Tuf Dash serisi ama yeni cihazları hala gelmedi.

Geri