Son düzenleme:
Sorunu windows 11 e geçtikten sonra mı yaşamaya başladınız ? Eğer öyleyse windows 10 a geri dönmeyi deneyebilirsinizryzen 5 3400g 16 gb ram apu win11 sistem kullanıyorum son bir kaç aydır oyunlarda fps drop yemeye başlıyorum 10-15 saniyeliğine fps değerlerim 10-12 lere bazen 5-6 ya kadar düşüyor termal macun yeniledim format attım ama sorun geçmedi eskiden yapmıyordu çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
1 Yorum
Beğen
Yorum Yap
Gönder
windows 11 kullanırken de bir sıkıntı yoktu ekim ayından beri kullanıyorum win11 ama mayıs ayından beri var bu sıkıntıSorunu windows 11 e geçtikten sonra mı yaşamaya başladınız ? Eğer öyleyse windows 10 a geri dönmeyi deneyebilirsiniz
İşlemci kaç derecede çalışıyor ? Bios ve Chipset güncel mi ? Şu anki Amd driverınızın sürümü nedirwindows 11 kullanırken de bir sıkıntı yoktu ekim ayından beri kullanıyorum win11 ama mayıs ayından beri var bu sıkıntı
sıkıntısız ve kasarken olan değerleri ekledim biosum ve driverlerım güncelİşlemci kaç derecede çalışıyor ? Bios ve Chipset güncel mi ? Şu anki Amd driverınızın sürümü nedir
Hangisini kullanıyorsanız SSD veya HDD nin sağlığına bakar mısınız ? Bir de AMD nin hangi sürümünüdesiniz şu an ?sıkıntısız ve kasarken olan değerleri ekledim biosum ve driverlerım güncel
sağlık %98 diyor 2021 mart ayında toplamıştım sistemiHangisini kullanıyorsanız SSD veya HDD nin sağlığına bakar mısınız ? Bir de AMD nin hangi sürümünüdesiniz şu an ?
DDU ile şu anki driverı silip 22.5.1 i yükler misinizsağlık %98 diyor 2021 mart ayında toplamıştım sistemi
dediğiniz gibi yaptım ama sorun hala devam ediyorDDU ile şu anki driverı silip 22.5.1 i yükler misiniz
22.6.1 i deneyebilirmisiniz ben bu sürümü kullanıyorum hiçbir sorun olmadı suana kadardediğiniz gibi yaptım ama sorun hala devam ediyor
denedim ama sonuç hala aynı drop devam ediyor22.6.1 i deneyebilirmisiniz ben bu sürümü kullanıyorum hiçbir sorun olmadı suana kadar
hayır bu olaylar olduğundan dolayı ve zamanı geldiği için değiştirme ihtiyacı duydumtermal macunu değiştirdikten sonra mı başladı...?