Öneri Bilgisayar için Game Pad önerisi olan var mı?

Dorrance

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
1000
Merhabalar,

Böyle bir konu daha bulunuyor fakat, ülkemizde sürekli fiyatlar artıp değişiklik gösterdiği için daha güncel önerilere ihtiyacım var.

Ben $55 dolara "PowerA FUSION Pro Wired Controller for Xbox One" bu modeli buldum ama hem TR satışı yok hem de açıkcası biraz pahalı geldi. Maksimum 1.000 tlyi bulacak şekilde önerilerde bulunur musunuz?

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar.

Not: Bu benim forumdaki ilk konum. Dolayısıyla yanlış yere konu açmışsam lütfen mazur görün.

Bir de ikinci el alırken nelere dikkat edebiliriz ? Veya kontrol için bir uygulama var mı?

şu ilana göz at konuş kafana uyarsa al. istersen diğer ilanlarına bak her renkten var .aynı satıcıdan aldım sorun olmadı.
bu da konumun linki
test için de xbox donatıları uygulaması var microsoft store dan indiriliyor. oradan test edebilirsin.

İlanda İstanbul'da elden teslim yazıyor. Ben Ankaradayım. Ürünü görmeden de ne yazık ki güvenemiyorum. Yine de çok sağ ol hocam. en azından "ikinci el konun" baya yardımcı oldu.

bende elden almadım ki param güvende ile aldım.
Aaa o şekilde de alınabiliyorsa eğer ben bi param güvendeyi araştırayım hemen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü kontrol ettikten sonra satıcıya aktarılıyormuş para sanırım. Ürün kötü gelirse tekrar kargolayıp paramızı alabiliyoruz sanırım öyle mi?

Sahbindende güvenilir ve ucuz ikinci el xbox 9. nesil satan bir satıcı var.

Aaa o şekilde de alınabiliyorsa eğer ben bi param güvendeyi araştırayım hemen.

Ürünü kontrol ettikten sonra satıcıya aktarılıyormuş para sanırım. Ürün kötü gelirse tekrar kargolayıp paramızı alabiliyoruz sanırım öyle mi?
Ürünü alıyorsun . Satıcı kargoluyor sonra gelince bakıyorsun ilandaki gibiyse onaylıyorsun para satıcıya aktarılıyor farklıysa iade ediyorsun paran sana geri geliyor. Böyle yapacaksan kargoyu açmadan videoya çekmeye başla sonra kargoda vs problem olabiliyor

Xbox 9. nesil. Ben daha önce aldım gayet memnunum, yorumuda bolca var gayet profesyonel b bir arkadaş. Yine de sıkıntı çıkarsa sorumuluk kabul etmiyorum :).

Xbox 9. nesil. Ben daha önce aldım gayet memnunum, yorumuda bolca var gayet profesyonel b bir arkadaş. Yine de sıkıntı çıkarsa sorumuluk kabul etmiyorum :).
hahahahah yok kardeşim ne sorumluluğu sen tavsiye ediyosun sadece. Teşekkür ederim

Ürünü alıyorsun . Satıcı kargoluyor sonra gelince bakıyorsun ilandaki gibiyse onaylıyorsun para satıcıya aktarılıyor farklıysa iade ediyorsun paran sana geri geliyor. Böyle yapacaksan kargoyu açmadan videoya çekmeye başla sonra kargoda vs problem olabiliyor
adam adam. Teşekkür ederim dostum

benim attığım satıcı ile aynı.
Sağol kardeşim sipariş veriyorum şimdi

hahahahah yok kardeşim ne sorumluluğu sen tavsiye ediyosun sadece. Teşekkür ederim

adam adam. Teşekkür ederim dostum

Sağol kardeşim sipariş veriyorum şimdi
Param güvende ile almak çok mantıklı hem kargo dahil heö güvenli, ek olarak satıcıyla iletişime geçerseniz size test videosuda yolluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,499
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri