10.sınıfa 6 gün önceden başlamak

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Arkadaşlar okulların açılmasına 6 gün kaldı ve babam bana yaz tatilinde Doping Hafıza almıştı. Ve hiç yapmamıştım eşşeklik ettim ve gerçekten bir... neyse 6 gün kaldı ve ben doping hafıza yapmazsam ömür boyu affetmem kendimi sizce yarından başlayıp not tutmaya başlasam yine de bişeyler olur mu?

Arkadaşlar okulların açılmasına 6 gün kaldı ve babam bana yaz tatilinde Doping Hafıza almıştı. Ve hiç yapmamıştım eşşeklik ettim ve gerçekten bir... neyse 6 gün kaldı ve ben doping hafıza yapmazsam ömür boyu affetmem kendimi sizce yarından başlayıp not tutmaya başlasam yine de bişeyler olur mu?
Zararın neresinden dönsen kardır burda suan olman hata dostum

Doping hafıza kullandıktan sonra yorumlarını paylaşırmısın. Hiç yapmamana göre fark olur

Zararın neresinden dönersen kardır

Bu arada kaç lira ödediniz doping hafızaya?

10.sinifta neden doping hafıza aldınız?

EyvAllah 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdiden başlamakla iyi yapmış olursun, hatta okul başlayınca ilgili konuların derslerini okulda dinledikten sonra evde Doping Hafıza üzerinden tekrar yapmak şeklinde de kullanabilirsin bunu 👍🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,880
Üyeler
201,061
Son üye
detaykablo

Geri