Yardım Pc açılmadan sürekli reset atıyor ve ekran kartı fanları hızlanıyor

Ekran kartının bir anda fanlarının deli gibi dönmesi iyiye işaret değil gibi. Bende yaşamıştım çünkü. Sistem açılmıyordu sürekli ekran kartı fanları deli gibi dönüyordu. Senin ki yine iyi kötü görüntü veriyor bende görüntü de yoktu. Benim sorun anakarttan çıkmıştı bu arada. Ekran kartı da bozulmuştu. İkisi aynı anda fişi çekmişti yani. Umarım böyle sorun değildir seninkisi.
Bios tayim şuan bir sıkıntı yok ama arada fanlar haraket edip kapanıyor biosta 60 dereceyi geçmesi normal mi ki uzay montaj sistem şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı fanın hızlı dönüyorsa kendini korumaya alıyor bu olay power suppley yetmediğinden kaynaklanıyor power suppley yetmediği zaman ekran kartı gücü çekemez kendini korumaya alır
Her reset atışında yapıyor hocam bunu

ekran kartı biosta 60 dereceyse kartın termal macununu değiştir bide ekran kartın gücü fazla çekiyor daha önce böyle sorun oldumu hiç

Bios tayim şuan bir sıkıntı yok ama arada fanlar haraket edip kapanıyor biosta 60 dereceyi geçmesi normal mi ki uzay montaj sistem şuan

Her reset atışında yapıyor hocam bunu
ekran kartı biosta 60 dereceyse kartın termal macununu değiştir bide ekran kartın gücü fazla çekiyor daha önce böyle sorun oldumu hiç

Normalde de ısınıyor du kart sıfır macun değişimi yapamam ilk aldığımda da dokunmuştum normaldi ondan bişey yok sanırım

Sistemde inşallah sorun yoktur dicemde bariz var varsada umarım psu dur ekran kartını sahibinden den sıfır aldım garanti işi uğraştırır gibi

@zerolite hocam bu konu hakkında bilgin varmı durduk yere oldu çünkü bu

Bios'ta ekran kartının 60 derece olması İMKANSIZ. Yük görmüyor ki orada normal de fanların da dönmemesi lazım.

Bios'ta ekran kartının 60 derece olması İMKANSIZ. Yük görmüyor ki orada normal de fanların da dönmemesi lazım.
Ufak ufak çalışıyor oda fanın teki ara sıra rtx 2060 ısınıyor zaten normalde . İlk aldığımda da öyleydi oyunda 75 i geçmiyor ztn

Normalde de ısınıyor du kart sıfır macun değişimi yapamam ilk aldığımda da dokunmuştum normaldi ondan bişey yok sanırım

Sistemde inşallah sorun yoktur dicemde bariz var varsada umarım psu dur ekran kartını sahibinden den sıfır aldım garanti işi uğraştırır gibi

@zerolite hocam bu konu hakkında bilgin varmı durduk yere oldu çünkü bu
Sıcaklık kaynaklı olabilir, bios üzerinden parçaların sıcaklıklarını yazabilir misin?

Bak şuan normal hızda dönmeye başladı açılırken ama açılınca böyle hata çıkıyor

Sıcaklık kaynaklı olabilir, bios üzerinden parçaların sıcaklıklarını yazabilir misin?
Gpu goremiyom ama cpu 47 derece

Ekler

• 16624069026657776327056810634492.jpg
    16624069026657776327056810634492.jpg
    477.8 KB · Hit: 49
Bak şuan normal hızda dönmeye başladı açılırken ama açılınca böyle hata çıkıyor

Gpu goremiyom ama cpu 47 derece
Bios da beklediğinizde herhangi bir resetlenme oluyor mu ?

Ekler

• 16624069738764279282215658888005.jpg
    16624069738764279282215658888005.jpg
    360 KB · Hit: 51
Bunlar var

Olmuyor yemek yedim üstüne 15 dk bekledim toplam 30 dk flaan durdu kendi kendi ne biosta hiç bir şey olmadı
Disk kaynaklı bir sorun olabilir, tek disk kullanıyorsanız başka disk ile deneyin. Eğer 2 disk varsa tek tek deneyin.

Disk kaynaklı bir sorun olabilir, tek disk kullanıyorsanız başka disk ile deneyin. Eğer 2 disk varsa tek tek deneyin.
Denedim m2 ssd vardı sıkıntı vardır diye hdd taktım yine aynı

İşin kötü tarafı Windows ta kurulu değil şuan ve kuruluma giremiyorum girsemde yarıda reset atıyor

Eski bilgisayarıma zamanın da olduğun da termal macun değiştirdim işlemci için düzeldi yine de aklının bir köşesin de bulunsun.

Eski bilgisayarıma zamanın da olduğun da termal macun değiştirdim işlemci için düzeldi yine de aklının bir köşesin de bulunsun.
Yaptım hocam anakart test ederken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,298
Üyeler
183,972
Son üye
LegendOfReal
Geri