20 k ya sistem önerisi

Finito

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba 2k oyun için maksimum bütçe 21 k hazır sistem veya toplama sistem tavsiyesi istiyorum. 2 hafta önceye kadar 3070 li sistemler 20 k idi şimdi 23 24 olmuş. Nvidia yeni kart çıkardı ya hani, arz talep yükseltmek için mi 3070 sistem yok anlamadım 6750xt var o da 21 k buluyor tavsiyeleriniz nelerdir. ?

Seagate 6750xt li sistem geçen hafta 16000 liraydı. Bi tatile gittim geldim dönüşte kasasını değiştireyim alayım diye uçmuş. Dediğiniz gibi en ucuz 6750 20kdan aşşa değil. Bende aynı bütçedeyiz şimdilik iyi bir sistem yok bekliyorum

Seagate 6750xt li sistem geçen hafta 16000 liraydı. Bi tatile gittim geldim dönüşte kasasını değiştireyim alayım diye uçmuş. Dediğiniz gibi en ucuz 6750 20kdan aşşa değil. Bende aynı bütçedeyiz şimdilik iyi bir sistem yok bekliyorum
Sence fiyatlar daha da yükselir mi, Abdullah abi Bayadır sistem yapmadı, pc hocası da bi süre yapmaz bi mod art var o da yeni yaptı. 25 k olmasın bu sistemler mâlum Türkiye

Sence fiyatlar daha da yükselir mi, Abdullah abi Bayadır sistem yapmadı, pc hocası da bi süre yapmaz bi mod art var o da yeni yaptı. 25 k olmasın bu sistemler mâlum Türkiye
PS5 alarak biraz öteledim ben PC ihtiyacımı. RTX4000 li kartların çıkmasını bekliyorum ona göre bi 3060ti li kasa toplamayı düşünüyorum. doların ne olacağı belli değil elbette malum ama 2-3 ay boyunca 18.25 i geçirteceklerini sanmıyorum buraya çivilediler yine. Aceleniz yoksa beklemek mantıklı.

Geri