MestanMuraT
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
rdr2 son güncelleme ile fsr 2.0 desteğini getirdi dlss karşılaştırma videosu gelirmi ayrıca nvdia reflex özelliğide geldi
Milisaniyeleri görebiliyor musunuz cidden?rdr2 son güncelleme ile fsr 2.0 desteğini getirdi dlss karşılaştırma videosu gelirmi ayrıca nvdia reflex özelliğide geldi
rockstar konu olunca gta5 e yıllarca giriş kısmını hızlandırmayı getirmedilerYama olarak vardı fena çalışmıyordu, modcuların 2 saatte yaptıkları şeyi yapımcıların getirmesi şarttı zaten![]()
1050Tİ sahibi olarak mutlu oldumrdr2 son güncelleme ile fsr 2.0 desteğini getirdi dlss karşılaştırma videosu gelirmi ayrıca nvdia reflex özelliğide geldi
Açılması ssd n ne olursa olsun yıllar sürüyorrockstar konu olunca gta5 e yıllarca giriş kısmını hızlandırmayı getirmediler
knk bende kırk yıllık bir pc vardı anlatamam açıp yemek yiyip geliyordumAçılması ssd n ne olursa olsun yıllar sürüyor![]()
SSD tak hemen onaknk bende kırk yıllık bir pc vardı anlatamam açıp yemek yiyip geliyordum
Ben oyuna girmeye üşeniyorum, bazende grafik ayarlarıyla oynayınca çık gir yap diyor o zaman ise hayatının burukluğunu yaşıyorsunknk bende kırk yıllık bir pc vardı anlatamam açıp yemek yiyip geliyordum
knk komple deiştiricem inş beyler şu konuya destek atarmıyız https://forum.donanimarsivi.com/konu/a520-smart-access-memory.605534/SSD tak hemen ona
knk 10 15 fps ile 6 kere bitirdimBen oyuna girmeye üşeniyorum, bazende grafik ayarlarıyla oynayınca çık gir yap diyor o zaman ise hayatının burukluğunu yaşıyorsun![]()
Bunu açmaya gerek var mı ? Fps olarak değişiklik oluyor mu ?nvdia reflex özelliğide geldi
FSR gta 5'e de gelmeli online gereksiz kasıyorrdr2 son güncelleme ile fsr 2.0 desteğini getirdi dlss karşılaştırma videosu gelirmi ayrıca nvdia reflex özelliğide geldi