🔥İndirim Acer Predator Aethon 301 TKL Outemu Blue Switch 499 TL

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
Hepsiburada linkini bugün açtığım ''HEPSİBURADA İNDİRİMLERİ'' Konusuna attım. Gateron switch olduğu için trendyol linkini direk paylaşıyorum. Kuponu veya indirim kodu olanlar istediği linkten bakabilir.

Hepsiburada linkini bugün açtığım ''HEPSİBURADA İNDİRİMLERİ'' Konusuna attım. Gateron switch olduğu için trendyol linkini direk paylaşıyorum. Kuponu veya indirim kodu olanlar istediği linkten bakabilir.

Bende aldım 1. Tane

nasıl sizce almayı düşünüyorum da ışıklandırması nasıl modifikasyonlar var mı?
Bu gateron değil dostum. Hepsiburada ile konuşup oradaki linki düzelttirdim ama trendyoldakini düzeltmemişler. Satıcı aynı fakat ürün Outemu blue.

nasıl sizce almayı düşünüyorum da ışıklandırması nasıl modifikasyonlar var mı?
kendimde aldım fiyatına göre rakipsiz baya beğendim klavyeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu gateron değil dostum. Hepsiburada ile konuşup oradaki linki düzelttirdim ama trendyoldakini düzeltmemişler. Satıcı aynı fakat ürün Outemu blue.
evet ama bu bütçede gateron imkansızdı zaten k552'de bile outemu var ben ona rağmen çok beğendim kasası keycapsleri vs. fiyatına göre baya kaliteli ağır bir klavye öneririm her türlü

hocam switchine cok takmıyorum da youtube'da bir iki video izledim ışıklandırma çeşitleri yok galiba her tuşta aynı ışıklar var sadece öyle olmasa gözüm kapalı alacaktım

Geri