İphone 11e Zam Yapılması Hk.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
Mağazalar bir anda 15k civarından 19k fiyat çekti. Dolar kurunda değişen bir şey yok. Apple'ın sitesinde satışından kaldırmasından dolayı mı oldu bu gerçekten?
Mantıklı açıklaması nedir ki?

Ahahahs. Muz cumhuriyeti. Bu Apple lansmanı ve tr fiyatları dünyads gündem olması lazım. 7kya overpriced olan telefkn 19k olmuş. 19kya bunu alana diseksiyon yapmak isterim. Beyin ölümü gerçekleşmiştir.

799 dolarlık iphone 14 şuanda 30.999 tl den satışta ne beklenir ki zaten :)

Ne gerek var iPhone a bosverin bütçeniz neye yetiyorsa onu alın çokta önemli değil açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

799 dolarlık iphone 14 şuanda 30.999 TL den satışta ne beklenir ki zaten :)
Tam yüzde yüz vergi alınıyor böyle bir sistem ile yaşamaya çalışıyoruz telefon özel tüketim olmamalı ihtiyac bu

max Türko satıcı işte, eski modeller resmi siteden satıştan kalkınca değerlendi sanıp fiyat arttırıyorlar :D gülünç.

Xiaomiden iPhone'a geçme hayallerimiz bir kere daha heba oldu.

O sırada benim hayallerin güncel kura haykırış şekli ;

Bazı yerlerde satılıyor 15k dan
Onlar da zamlanacak muhtemelen yakında.
799 dolarlık iphone 14 şuanda 30.999 TL den satışta ne beklenir ki zaten :)
En azından bunun mantıklı açıklaması var gerçi yine mantıklı değil de
Ne gerek var iPhone a bosverin bütçeniz neye yetiyorsa onu alın çokta önemli değil açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam yüzde yüz vergi alınıyor böyle bir sistem ile yaşamaya çalışıyoruz telefon özel tüketim olmamalı ihtiyac bu
Dostum olay bütçe değil, bu zam niye?
max Türko satıcı işte, eski modeller resmi siteden satıştan kalkınca değerlendi sanıp fiyat arttırıyorlar :D gülünç.

komikkkkkkkkkk

Mağazalar bir anda 15k civarından 19k fiyat çekti. Dolar kurunda değişen bir şey yok. Apple'ın sitesinde satışından kaldırmasından dolayı mı oldu bu gerçekten?
Mantıklı açıklaması nedir ki?
Son güncellemeyi dolar 16 bantlarından fiyatlandırma yapmıştı ve şuan dolar 18 %10 artış bile olması aslında vergi ile %20 olarak yansır kaba taslak hoşgeldiniz

Son güncellemeyi dolar 16 bantlarından fiyatlandırma yapmıştı ve şuan dolar 18 %10 artış bile olması aslında vergi ile %20 olarak yansır kaba taslak hoşgeldiniz
Hocam zaten 500 dolar iPhone 11 o da 9200tl civarında şu andaki kurda bu kurda uzun zamandır 15000e satılıyordu zaten Apple satışı durdurdu sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,324
Üyeler
190,731
Son üye
pelister
Geri