AshenOne
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 189
Konusu 1 ay önce açılmış. Tekrar göz önüne getirmek istedim. Çok iyi fiyat değil mi? Belki stok bitmişti yeniden geldi.
Soğutucu bloğu olmayan anakartlar var ve soğutuculu m.2 ler baya pahalı oluyor genelde. Faydası olur her türlü.soğutuculu almaya gerek varmı ki?
Kargo bedeli.+125 niye yazdınız başlığa
Ah anladım, keşke soğutucusuz daha ucuza olsaymış anakartta var soğutucuSoğutucu bloğu olmayan anakartlar var ve soğutuculu m.2 ler baya pahalı oluyor genelde. Faydası olur her türlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kargo bedeli.
Bu amazon germanyden alınanlar için öncelikli teslimat mı seçmek gerekiyor her zamanKargo bedeli
Yok hocam. Eline daha erken ulaşsın istiyorsan onu seçmek gerekiyor ve kargo bedeli artıyor. Ben başlığa yanlış yazmışım düzelteyim onu. Teşekkürler.Ah anladım, keşke soğutucusuz daha ucuza olsaymış anakartta var soğutucu
Bu amazon germanyden alınanlar için öncelikli teslimat mı seçmek gerekiyor her zaman
Valla birinin PC toplarken ssd ye 2k ayıracak bütçesi varsa m2 soğutucusu olmayan bir anakart alacağını zannetmiyorum. O yüzden çok da gerekli bir şey değil bence.Soğutucu bloğu olmayan anakartlar var ve soğutuculu m.2 ler baya pahalı oluyor genelde. Faydası olur her türlü.
Kargo bedeli.
Hocam alt seviye m.2 bile en ucuzu 1200-1500 tl arası. Bu tier A seviye bir m.2. Evet 2 bin az değil malum ekonomi ama bir kere alıp bir daha düşünmemek bazen iyi oluyor. Bu arada o fiyat soğutucudan dolayı olan bir şey değil. Hatta soğutucu parası yok bile. Tekten o m.2 ucuz bile sayılır.Valla birinin PC toplarken ssd ye 2k ayıracak bütçesi varsa m2 soğutucusu olmayan bir anakart alacağını zannetmiyorum. O yüzden çok da gerekli bir şey değil ben
Fiyat o yüzden fazla demedim. Sadece bana göre + bir faktör değil.Hocam alt seviye m.2 bile en ucuzu 1200-1500 TL arası. Bu tier A seviye bir m.2. Evet 2 bin az değil malum ekonomi ama bir kere alıp bir daha düşünmemek bazen iyi oluyor. Bu arada o fiyat soğutucudan dolayı olan bir şey değil. Hatta soğutucu parası yok bile. Tekten o m.2 ucuz bile sayılır.