❌İndirim Bitti! WD Black Dahili Oyuncu M.2 SSD, 1TB SN850 Soğutuculu 2.170 TL

Sürekli aynı fiyatta seyrediyordu

Soğutucu bloğu olmayan anakartlar var ve soğutuculu m.2 ler baya pahalı oluyor genelde. Faydası olur her türlü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargo bedeli.
Ah anladım, keşke soğutucusuz daha ucuza olsaymış anakartta var soğutucu

Bu amazon germanyden alınanlar için öncelikli teslimat mı seçmek gerekiyor her zaman

Ah anladım, keşke soğutucusuz daha ucuza olsaymış anakartta var soğutucu

Bu amazon germanyden alınanlar için öncelikli teslimat mı seçmek gerekiyor her zaman
Yok hocam. Eline daha erken ulaşsın istiyorsan onu seçmek gerekiyor ve kargo bedeli artıyor. Ben başlığa yanlış yazmışım düzelteyim onu. Teşekkürler.

Soğutucu bloğu olmayan anakartlar var ve soğutuculu m.2 ler baya pahalı oluyor genelde. Faydası olur her türlü.

Kargo bedeli.
Valla birinin PC toplarken ssd ye 2k ayıracak bütçesi varsa m2 soğutucusu olmayan bir anakart alacağını zannetmiyorum. O yüzden çok da gerekli bir şey değil bence.

Valla birinin PC toplarken ssd ye 2k ayıracak bütçesi varsa m2 soğutucusu olmayan bir anakart alacağını zannetmiyorum. O yüzden çok da gerekli bir şey değil ben
Hocam alt seviye m.2 bile en ucuzu 1200-1500 tl arası. Bu tier A seviye bir m.2. Evet 2 bin az değil malum ekonomi ama bir kere alıp bir daha düşünmemek bazen iyi oluyor. Bu arada o fiyat soğutucudan dolayı olan bir şey değil. Hatta soğutucu parası yok bile. Tekten o m.2 ucuz bile sayılır.

Hocam alt seviye m.2 bile en ucuzu 1200-1500 TL arası. Bu tier A seviye bir m.2. Evet 2 bin az değil malum ekonomi ama bir kere alıp bir daha düşünmemek bazen iyi oluyor. Bu arada o fiyat soğutucudan dolayı olan bir şey değil. Hatta soğutucu parası yok bile. Tekten o m.2 ucuz bile sayılır.
Fiyat o yüzden fazla demedim. Sadece bana göre + bir faktör değil.

Geri