Bekarların terörist sayılması ! :D

Paylaşımcı

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
283
@Dontaçhi @Besim Tibuk

Garibim bekarlar da şimdi nefret listelerine dahil edilmişler . Terör grupları olarak tanımlanmışlar . Aşağılanmışlar :D

Yani ; Şu sürttürerek alınan zevkin bu denli milyarlarca insanı ele geçirip de :D sadece omurilikleri ile düşünülen bir dünya da :D

Bir de yanın da ! kadın yok ! Terörist vatan haini ! :D

Sevgili arkadaşlar ; Siz siz olun . Yaşadığınız dünyayı bir şey sanarak egale olmayın ! İnsanlar en ufacık bir mesele de bile gruplaşıp ! akli melekelerini ve muhakeme yetilerini kaybederler !

Gelsin eristikler , gelsin şirretlikler , gelsin çirkeflikler ! Bu yüzden ; kalabalık yerlerden mümkün olduğunca uzakta yaşayın . İzole veyahut yarı izole yaşayın !

Sınırlı ve kontrollü bir etkileşiminiz olsun .

Ama şu omuriliğe helal olsun ! Koca dünyayı iki dirhem kemik yönetiyor ya :D

1662591645219.png

Son düzenleme:
Alaaddin ÇAKACAK (!)
Hayırlı olsun
Teşekkürler 💀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin adınıza sevindim :D Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :D Darısı bekar hainlerin teröristlerin başına :D
Teşekkürler hocam👋🏼

Milliyetçi birisiyim

Bir olay anlatayım mağazada çalışırken tabi 2 sene önce bu ay bir denyo sokakta kızı dövüyordu olayi anlayınca çocuğa bir tane yapıştırdım arkadaşı geldi beni dövdüler 😔

Anladım ki sokakta kimseye yardım etmemek gerek

Son düzenleme:
Teşekkürler 💀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam👋🏼

Milliyetçi birisiyim
Bir olay anlatayım mağazada çalışırken bir denyo kızı dövüyordu olayi anlayınca çocuğa bir tane yapıştırdım arkadaşı geldi beni dövdüler 😔

Sen bir kız mevzusundan dolayı ; darp edilmişsin ! Ben 27 yaşında 1.5 ay asker Bim de çalışan şanlıurfalı bir genç yüzünden 30 kişi tarafından linç edildim :p

Çocuğa eziyet etmişler , başına dikilmişler yeni evlendiği nişanlısına falan ana avrat küfür edip durmuşlar . Çocuk dayanamamış geçirmiş süpürgeyi başındaki askere .

Sonra da diğerleri çullanmış bu arkadaşın üstüne .. Bendeniz de olayı görünce ; Çavuş olmanın verdiği gazla 30 kişinin arasından bu çocuğu duvara fırlatıp .. Duvardan sürüyüp kapıdan içeri atıp üstüne kapıyı kapattım . Sonra da 30 kişiyle olan toplu linç kavgamızda iki dakika için de yıkılacakken subay ve uzmanların gelmesiyle kurtuldum .

Sonra bu kurtardığım çocukta karşıma dikilip biz de yeni gelenlere eziyet edeceğiz darp edeceğiz falan dedi ! 3 ay sonra :D

Yani görüldüğü üzere :D insanlar pekte güvenilesi canlılar değiller :D

Hayatım da hiç görüntünün gittiğini hatırlamıyorum . 30 kişiyle girdiğimiz kavga da 2 kere görüntü gitti :D Hayır bir de tekim ya tabansız oluyor namussuzlar :D Biri Jackie Chan gibi ! Hoplayıp yukardan yumruk indiriyor kulağımda patladı :D

Sen bir kız için yaşıyorsun bunları bense bir kıllı mıllı herif için :D

Düşünsene ; kız diyelim bir başkasını seçti . Ama ben onun için neler yapmıştım diyorsun :D

Bende kıllı mıllı bir herif için neler yaptığımı söylüyorum :D

Son düzenleme:
Sen bir kız mevzusundan dolayı ; darp edilmişsin ! Ben 27 yaşında 1.5 ay asker Bim de çalışan şanlıurfalı bir genç yüzünden 30 kişi tarafından linç edildim :p

Çocuğa eziyet etmişler , başına dikilmişler yeni evlendiği nişanlısına falan ana avrat küfür edip durmuşlar . Çocuk dayanamamış geçirmiş süpürgeyi başındaki askere .

Sonra da diğerleri çullanmış bu arkadaşın üstüne .. Bendeniz de olayı görünce ; Çavuş olmanın verdiği gazla 30 kişinin arasından bu çocuğu duvara fırlatıp .. Duvardan sürüyüp kapıdan içeri atıp üstüne kapıyı kapattım . Sonra da 30 kişiyle olan toplu linç kavgamızda iki dakika için de yıkılacakken subay ve uzmanların gelmesiyle kurtuldum .

Sonra bu kurtardığım çocukta karşıma dikilip biz de yeni gelenlere eziyet edeceğiz darp edeceğiz falan dedi ! 3 ay sonra :D

Yani görüldüğü üzere :D insanlar pekte güvenilesi canlılar değiller :D

Hayatım da hiç görüntünün gittiğini hatırlamıyorum . 30 kişiyle girdiğimiz kavga da 2 kere görüntü gitti :D Hayır bir de tekim ya tabansız oluyor namussuzlar :D Biri Jackie Chan gibi ! Hoplayıp yukardan yumruk indiriyor kulağımda patladı :D

Sen bir kız için yaşıyorsun bunları bense bir kıllı mıllı herif için :D

Düşünsene ; kız diyelim bir başkasını seçti . Ama ben onun için neler yapmıştım diyorsun :D

Bende kıllı mıllı bir herif için neler yaptığımı söylüyorum :D
Kızı tanımıyordum sokakta gelişen olaydı 2 sene önce çok pis dövdüler abi😔

Kızı tanımıyordum sokakta gelişen olaydı 2 sene önce çok pis dövdüler abi😔
Çocuğu tanımıyordum kıllı mıllı bir herifti , bildiğin otlakta gelişen bir olaydı :D

:love: İnsanlar öyledir nomussizler :D Keşke o zamanlar şöyle deyeydik ben çiftliğe qadar qideyem :D

dayı sen neyin kafasını yaşıyon bi çözemedim hep tuhaf şeyler yazıyorsun

dayı sen neyin kafasını yaşıyon bi çözemedim hep tuhaf şeyler yazıyorsun

He ya kaynanam sana söylüyorum gelinim sen anla da :D bir anlayamadın ya sen idrak edemiyorsan benim sorunum değil senin sorunun :p

Aferin çocuklar demek kadırgalıyı böyle hakladınız ha ! :D

Geri