Sistemim için PSU önerisi

Metaxa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
Bütçe
1000
İmzamdaki sistemim için PSU önerisi istiyorum. Şu anda itopya.com'dan aldığım sistemdeki kasa ve psu'yu kullanıyorum fakat hiç güven vermediği söylenmiş. Bütçede 100-200 oynama olabilir. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

İmzamdaki sistemim için PSU önerisi istiyorum. Şu anda itopya.com'dan aldığım sistemdeki kasa ve psu'yu kullanıyorum fakat hiç güven vermediği söylenmiş. Bütçede 100-200 oynama olabilir. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Önerilerinizi bekliyorum.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sistemimi alalı 3 ay oldu. Şu anda sistemimde bulunan PSU beni ne kadar idare eder? İlla almam şart mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar sistemimi alalı 3 ay oldu. Şu anda sistemimde bulunan PSU beni ne kadar idare eder? İlla almam şart mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Sistem, o PSU'ya emanet edilmez.

Sistem, o PSU'ya emanet edilmez.

Kasayı değiştirmem gerekir mi yoksa sadece PSU mu değiştirmeliyim? Yani hoş bir görüntü olur mu? Bir de PSU değiştirdikten sonra eski PSU’yu satacaksam kaç TL’ye satmalıyım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak;

Bu nasıldır indirimde gözüküyor?

Yardımcı olur musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,766
Üyeler
191,161
Son üye