Yardım Millenicom kullananlar memnun mu

Bugün konuştum 125 tl + 20 tl modem parası 145 tl ye geliyor bence gereksiz pahalı

Aklım 2 plan var
1: Gıbırnet geçmek 110 tl +10tl 120tl
2:Comnet geçip 109 tl ye 1 yıl taahhüt yapmak.

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum , herhangi bie sorun yaşamadım. Ankara’da ikamet ediyorum. İnternet hızı vaadettikleri gibi. Kesinti kopma herhangi bir sorun yok.

Aklım 2 plan var
1: Gıbırnet geçmek 110 TL +10tl 120tl
2:Comnet geçip 109 TL ye 1 yıl taahhüt yapmak.
Comnet yorumları kötü ve parayı başlangıçta alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum , herhangi bie sorun yaşamadım. Ankara’da ikamet ediyorum. İnternet hızı vaadettikleri gibi. Kesinti kopma herhangi bir sorun yok.
Müşteri hizmetleri nasıl dostum

Hiçbir sorunu yok. 12 ay ücretsiz de kullanabilme şansın var.

Hiçbir sorunu yok. 12 ay ücretsiz de kullanabilme şansın var.

Dostum konunu okudum daha önce, eğer millenicom a geçersem ve unutmazsam senin kodunu kullanacağım

Comnet yorumları kötü ve parayı başlangıçta alıyor

Teşekkürler

Müşteri hizmetleri nasıl dostum
comnet çok büyük güçlü bir datacenter türkiyede kötü diyenler kimmiş başlangıçta para alması benide üzüyor tabi ama adamlarda haklı direk dolar alıcak 1 yıl sonra 109 liraya 15mbps verirler

artık taahhüt yaptırmak daha mantıklı beyler mileni 2 ay sonra 160 tl yaparsa o zaman görürüm sizi

Dostum konunu okudum daha önce, eğer millenicom a geçersem ve unutmazsam senin kodunu kullanacağım
Tamamdır. Hem benim hem de senin işine yarar. :) Benim kod kullandığım gibi sen de kullanırsan 12 aya kadar ücretsiz kullanabilirsin. 12 aylık fatura 1500 TL ediyor haberin olsun.

artık taahhüt yaptırmak daha mantıklı beyler mileni 2 ay sonra 160 TL yaparsa o zaman görürüm sizi
Müşteri hizmetlerine WP üzerinden sorduğumda uzun süre zam yapmayacaklarını belirtmişlerdi. (2 ay önce)

Geri