MekaMehmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Dostlar millenicom tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Hayırlı olsun, herhangi bir olay olursa yazar mısın
Tabii yazarımHayırlı olsun, herhangi bir olay olursa yazar mısın
Kullananlar memnunsa değerBugün konuştum 125 TL + 20 TL modem parası 145 TL ye geliyor bence gereksiz pahalı
Comnet yorumları kötü ve parayı başlangıçta alıyorAklım 2 plan var
1: Gıbırnet geçmek 110 TL +10tl 120tl
2:Comnet geçip 109 TL ye 1 yıl taahhüt yapmak.
TeşekkürlerTabii yazarım
Müşteri hizmetleri nasıl dostumYaklaşık 1 senedir kullanıyorum , herhangi bie sorun yaşamadım. Ankara’da ikamet ediyorum. İnternet hızı vaadettikleri gibi. Kesinti kopma herhangi bir sorun yok.
forum.donanimarsivi.com
Dostum konunu okudum daha önce, eğer millenicom a geçersem ve unutmazsam senin kodunu kullanacağımHiçbir sorunu yok. 12 ay ücretsiz de kullanabilme şansın var.
Öneri - Rehber - Millenicom Nasıldır? Alınır Mı? Hızı Nasıl? Müşteri Temsilcisi Nasıl?
Yaklaşık 2 ay önce uzun araştırmalar sonucu Millenicom'u tercih etmek istedim. Numaralarını aradıktan sonra bana gün içerisinde geri döneceklerini söylediler. Başka bir numaradan ortalama 1 saat sonrasında beni aradılar. Görüştüğüm kişi çok saygılıydı ve sorduğum soruları hiç sıkılmadan...forum.donanimarsivi.com
comnet çok büyük güçlü bir datacenter türkiyede kötü diyenler kimmiş başlangıçta para alması benide üzüyor tabi ama adamlarda haklı direk dolar alıcak 1 yıl sonra 109 liraya 15mbps verirlerComnet yorumları kötü ve parayı başlangıçta alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Müşteri hizmetleri nasıl dostum
Tamamdır. Hem benim hem de senin işine yarar.Dostum konunu okudum daha önce, eğer millenicom a geçersem ve unutmazsam senin kodunu kullanacağım
Müşteri hizmetlerine WP üzerinden sorduğumda uzun süre zam yapmayacaklarını belirtmişlerdi. (2 ay önce)artık taahhüt yaptırmak daha mantıklı beyler mileni 2 ay sonra 160 TL yaparsa o zaman görürüm sizi