Yardım Millenicom kullananlar memnun mu

Evet ben oyun oynamıyorum. 4K video izliyorum. Nereden anladığına da şaşırdım açıkçası. :D Benim yerime kardeşim oyun oynuyor. Gayet memnun. Birkaç defa sormuştum. Ping değeri genelde 7 - 16 ms arasında değişiyor ancak hem WiFi üzerinden bağlanıyoruz hem de tesisat eski. Normalde daha düşük olması gerekiyor.

Bu fotoğraf başka bir forumdan arkadaşa ait. Kendisi santrale çok yakın ve kablo tesisatı yeni. Ethernet üzerinden bağlantı gerçekleştiriyor. Bunları es geçmeyelim. Millenicom kullanıcısı. 100/8 paketi kullanıyor.

Alıntıyı görüntüle
kardeşin super mario mu oynuyor, yaa niye inatla fanboyluk yapıyorsun kardeşim olmuyor işte tamam değerler doğru ama online oyunlar ping de geç durduk yere kopuyor.

Arada kopukluklar yaşıyordum, DSL bağlı gözüküyor ama internetim kesiliyordu. CSGO oynuyorum ara ara ping fırlaması yaşıyordum.
Müşteri hizmetlerinden de açıkçası pek memnun değildim. Şu anda bir sorun yaşadığımda arayıp müşteri hizmetlerinden biriyle görüşemiyordum.
Anca arıza kaydı oluşturabiliyordum ya da siteden destek açıp ertesi gün beni aramalarını bekliyordum.
İlk bağlattığımda da kurulumu yapan ekip düzgün yapmadığı için hızımın yarısını alıyordum 70mbps altyapı 35mbps alıyordum. Kendim kabloyu kesip tekrar ek yaptım ve düzeldi. Bu kuruluma da 150TL ücret ödemiştim boşa gitti yani.
Eyvallah

kardeşin super mario mu oynuyor, yaa niye inatla fanboyluk yapıyorsun kardeşim olmuyor işte tamam değerler doğru ama online oyunlar ping de geç durduk yere kopuyor.
Fanboyluk mu? Forumdaki herkes bilir tarafsız olduğumu.

Niye önüne gelen firmayı kötülüyorsun? Turknet fanboyu musun?

Kardeşim her şeye fanboyluk demeyin. Sen kötü deneyim yaşadın ya da sana göre bu mantıksız da olsa herkeste öyle olacak diye bir şey yok. Her görüşe saygı duyacaksın.

Kardeşim her şeye fanboyluk demeyin. Sen kötü deneyim yaşadın ya da sana göre bu mantıksız da olsa herkeste öyle olacak diye bir şey yok. Her görüşe saygı duyacaksın.
Fanboyluk mu? Forumdaki herkes bilir tarafsız olduğumu.

Niye önüne gelen firmayı kötülüyorsun? Turknet fanboyu musun?
Türkneti savunan kim daha okumamışsın bile comnet dedim, mhmtlh sana gelince interneti kurdur aga sıkıntı yok furkandan kodda alırsın furkan 1 ay beleşe getirmenin derdinde ne haliniz varsa görün ama valo da millet 25 ms alırken sen anlık 90 lara çıkarsan bu benim sorunum olmaz. Konu benim için kapandı!

Türkneti savunan kim daha okumamışsın bile comnet dedim, mhmtlh sana gelince interneti kurdur aga sıkıntı yok furkandan kodda alırsın furkan 1 ay beleşe getirmenin derdinde ne haliniz varsa görün ama valo da millet 25 ms alırken sen anlık 90 lara çıkarsan bu benim sorunum olmaz. Konu benim için kapandı!
Triplere bak. Komedi... 👋👋👋

furkan 1 ay beleşe getirmenin derdinde
Sen beni tanıyor musun? Amacımı biliyor musun? Bu forumda millete en iyisini önermeye çalıştığımdan bir habersin sen. Seviyesiz!
ama valo da millet 25 ms alırken sen anlık 90 lara çıkarsan
Hem yanlış bilgi verip hem de milleti yargılıyorsun. Kardeşim şu an PUBG Mobile oynuyor mesela. Ping değeri 27.

Bana hakaret edemezsiniz!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pubg mobile diyor bana e-sporun e sinden haberiniz yok hocam 10ms 20ms farkını bilmiyorsanız yanlış bilgilendirme diyerek bana hakaret etmeyi kendinize hak buluyorsunuz AYNNEEEENNN

Geri