Yardım Millenicom kullananlar memnun mu

Eyvallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı çok oluyor mu
Bi sorun olduğunda müşteri hizmetlerinden ziyade sikayetvar.com a yazmanızı tavsiye ederim. Çoğu firma şikayetvarı önemsiyor. Daha kolay iletişime geçiliyor

Fena değildi ama son zamanlarda memnun değildim. Zam gelince direk değiştirdim şuan GIBIRNet deyim. Memnunum.

Çoğunluk ne diyor ona bakıyorum da, genelde yorumlar iyi
Bir yıl öncesine bakarsan başarısız bir firma olduğunu görebilirsin ancak şu zamanda gayet iyi görevini yerine getiriyorlar. Bu yüzden ezbere konuşanları direkt eleştiriyorum. En çok da 12 ay ücretsiz kullanabilme olayı cazip.

Bir yıl öncesine bakarsan başarısız bir firma olduğunu görebilirsin ancak şu zamanda gayet iyi görevini yerine getiriyorlar. Bu yüzden ezbere konuşanları direkt eleştiriyorum. En çok da 12 ay ücretsiz kullanabilme olayı cazip.
anladığım kadarıyla arkadaş online oyun oynamıyor sadece 4k video izliyor.

Evet ben oyun oynamıyorum. 4K video izliyorum. Nereden anladığına da şaşırdım açıkçası. :D Benim yerime kardeşim oyun oynuyor. Gayet memnun. Birkaç defa sormuştum. Ping değeri genelde 7 - 16 ms arasında değişiyor ancak hem WiFi üzerinden bağlanıyoruz hem de tesisat eski. Normalde daha düşük olması gerekiyor.

Bu fotoğraf başka bir forumdan arkadaşa ait. Kendisi santrale çok yakın ve kablo tesisatı yeni. Ethernet üzerinden bağlantı gerçekleştiriyor. Bunları es geçmeyelim. Millenicom kullanıcısı. 100/8 paketi kullanıyor.

1663359039819.png

Son zamanlarda neden memnun değildin dostum?
Arada kopukluklar yaşıyordum, DSL bağlı gözüküyor ama internetim kesiliyordu. CSGO oynuyorum ara ara ping fırlaması yaşıyordum.
Müşteri hizmetlerinden de açıkçası pek memnun değildim. Şu anda bir sorun yaşadığımda arayıp müşteri hizmetlerinden biriyle görüşemiyordum.
Anca arıza kaydı oluşturabiliyordum ya da siteden destek açıp ertesi gün beni aramalarını bekliyordum.
İlk bağlattığımda da kurulumu yapan ekip düzgün yapmadığı için hızımın yarısını alıyordum 70mbps altyapı 35mbps alıyordum. Kendim kabloyu kesip tekrar ek yaptım ve düzeldi. Bu kuruluma da 150TL ücret ödemiştim boşa gitti yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri