Evrime İnanıyor musunuz?

Yalnız evrim'in bilimsel olarak gerçek olabilmesi için gözlemlenebilir olması gerek. Gözlemlenebilmiş veya tahmin ötesine geçebilmiş bir evrim örneği var mı ? Yoksa sadece adaptasyon örnekleri mi mevcut?

Yalnız evrim'in bilimsel olarak gerçek olabilmesi için gözlemlenebilir olması gerek. Gözlemlenebilmiş veya tahmin ötesine geçebilmiş bir evrim örneği var mı ? Yoksa sadece adaptasyon örnekleri mi mevcut?
Örnekler, DNA testleri, küçük çaplı testler ve deneysel ortamda yapılmış ultra hızlı evrim örnekleri var. Eğer 10.000 yıl sonra burda olursan gözünün önünde kanıtlayacağım.

İskoçya Irklı Koyun. Yıl: 2021
Görsel:
Koyun Ne Yer, Nasıl Beslenir? Koyunların En Sevdiği Besinler Nelerdir? -  Evcil Hayvan

??? Koyun. Yıl: 12021
Görsel: ???

10K yıl sonra görüşürüz.

Uygunsuz Dil
İsteyenle evrimin gerçek olduğuyla alakalı tartışabilir ve birkaç kanalın videosunu yalanlayabilirim. Bir Müslüman olarak söylüyorum.
AKP 'liler, Primat seviyesinden insana evrimleşememiş canlılardır.

~Evrim ağacı~

kanka evrimin 3-5 hafta içerisinde olan bir durum olduğunu mu düşünüyorsun da gözlemlenebilirlik bekliyorsun ? argümanın azcik bile araştırma yapmamış ve evrim hakkinda bilgiye sahip olmayan birinin düşünceleri kadar komik

Evrim din mi neden inanıp inanmamak olsun?

Gözlemlenebilirik konusunda çok absürt yorumlar gelmiş. Sadece bir örnek istiyorum. Gözlemlenebilmiş, belirli deliller doğrultusunda kesin olarak evrim öncesi ve sonrası bilinen bir örnek sadece

Gözlemlenebilirik konusunda çok absürt yorumlar gelmiş. Sadece bir örnek istiyorum. Gözlemlenebilmiş, belirli deliller doğrultusunda kesin olarak evrim öncesi ve sonrası bilinen bir örnek sadece
İnsanın ta kendisi en büyük örnek

İnsan öncesi bir varlık örneği var mı. Neandarteller gibi insan benzeri bir örnekten bahsetmiyorum. Insandan bir önceki yaşam formundan bahsediyorum

İnsan öncesi bir varlık örneği var mı. Neandarteller gibi insan benzeri bir örnekten bahsetmiyorum. Insandan bir önceki yaşam formundan bahsediyorum
Niye öyle bir yaşam formunun olma gereksinimi olduğunu düşündün ki? Olup olmamasının konuyla alakası ne yani

Siz kendinizi maymun olarak görüyorsanız inanabilirsiniz. Ben evrime inanmıyorum.

Geri