Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülebunlar sadece bir kaçı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kalanını araştırabilirsin
Bunlar her firmada var bu da şahıs şirketi diye attığın yalanın kanıtı https://bigpara.hurriyet.com.tr/haberler/genel-haberler/bnet-comnet-i-satin-aldi_ID422688/

2012 den önce de faaliyetdeydi sonra battı 2012 de tamamen sağlam bir şekilde piyasaya döndü
ben şahıs şirketi diye biliyorum bir yerde okumuştum fakat bu bir şey değiştirmiyor, şikayetler ortada. Sizin attıklarınız hız, ping olarak şikayetler ikisi farklı şeyler.

ben şahıs şirketi diye biliyorum bir yerde okumuştum fakat bu bir şey değiştirmiyor, şikayetler ortada. Sizin attıklarınız hız, ping olarak şikayetler ikisi farklı şeyler.
hiç böyle sorunlar yaşamadım çok şükür her firma da böyle şikayetler var asıl sizinki funboy Luk bilmeden yorum yapmayın ben daha önce netspeed de deneyimledim gece interneti kesiyorlardı 35 MB pakette 27 MB internet alıyordum

hiç böyle sorunlar yaşamadım çok şükür her firma da böyle şikayetler var asıl sizinki funboy Luk bilmeden yorum yapmayın ben daha önce netspeed de deneyimledim gece interneti kesiyorlardı 35 MB pakette 27 MB internet alıyordum
yaşadınız demiyorum zaten :D mesela kendiniz diyorsunuz 35 fakat 27 alıyordum diye, hizmetini iptal etmemişler rastgele

Geri